А тест на алкоголь мажор проходити відмовився: Сина нардепа Молотка, котрий вчинив резонансну ДТП, не стали затримувати (відео)

За фактом ДТП, яку влаштували син нардепа Ігоря Молотка Денис та його товариш, відкрито провадження за ст. 286 КК України - порушення правил дорожнього руху, що спричинило травмування 1 та більше людей.

Водія Mersedes - сина нардепа Молотка -  не стали затримувати. Фото: ТСН.

У прес-службі поліції Києва розповіли всі обставини ДТП, у якій засвітився син нардепа Ігоря Молотка, передають Патріоти України з посиланням на ТСН.

Як повідомив керівник прес-служби патрульної поліції Віктор Шеверда, патруль близько 5 ранку побачив Mersedes, який рухався проспектом Перемоги і порушив правила дорожнього руху. Поліція намагалась зупинити порушника, використовуючи світлові маячки та звукові сигнали, проте авто продовжувало рух. В районі Індустріального мосту Mersedes намагався зупинити інший патрульний екіпаж.

Автомобіль, утікаючи, допустив зіткнення з патрульним автомобілем та автомобілем Daewoo Matiz, пошкодивши при цьому два своїх колеса, але продовжив рух. Проїхавши ще декількасот метрів, водій зупинився на перехресті вулиця Героїв Севастополя та Борщагівської. З Мерседеса вибігли двоє людей і побігли в бік вулиці Івана Лепсе. Одні патрульні побігли наздоганяти втікачів. Решта – надавала допомогу чотирьом постраждалим, які були в автомобілі Daewoo Matiz.

Зрештою полісмени затримали двох людей, яких впізнали свідки. Водій автомобіля від обстеження відмовився, хоча мав ознаки сп'яніння.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група, затриманих відвезли до Солом'янського управління поліції. Далі із затриманими вже працювали слідчі. Водія було доставлено до медичної установи, де він відмовився від здачі всіх біологічних рідин з організму та відмовився від проходження обстеження в медичній установі. Однак, є висновок нарколога про характерні ознаки алкогольного сп'яніння водія.

У патрульній поліції відмовились розголошувати ім'я водія авто та чи він є сином депутата. Однак повідомили, що за їхніми даними затриманого на даний момент відпустили з відділка. Втім, кримінальну справу відкрито.

Нагадаємо, у ніч проти неділі у столиці Mersedes на великій швидкості допустив зіткнення з патрульною машиною та ще одним легковиком. До лікарні потрапило четверо осіб. А двоє молодиків спочатку намагались тікати на Mersedes, а коли в автомобілі пошкодило колесо, побігли дворами, їх затримали поліцейські.

Нардеп Ігор Молоток підтвердив, що один з молодиків - його син, пообіцяв всіляке сприяння слідству та компенсацію лікування постраждалим.

Знищили зерно для Азії та Африки: РФ вдарила по порту Південний на Одещині

п’ятниця, 19 квітень 2024, 22:29

Балістичний удар, який 19 квітня російські окупанти завдали по морському порту "Південний" (Одеська обл.) знищив аграрну продукцію, яка призначалася для країн Азії та Африки, інформують Патріоти України. Як повідомили у Міністерстві відновлення України...

"Треба закінчити якомога швидше": Орбан цинічно висловився про війну в Україні та приголомшив заявою про західні війська

п’ятниця, 19 квітень 2024, 22:15

Прем'єр-міністр Угорщини Віктор Орбан заявив, що Захід – за крок до відправлення своїх солдатів до України. Про це пише видання Magyar Hang, передають Патріоти України. “Це не наша війна, а війна двох слов'янських народів, яку треба закінчити якомога ш...