"А идите-ка, Владимир Владимирович, и воюйте сами", - сказав полковник ЗС РФ і заспівав "Путін - х"йло"

Українська розвідка повідомила, що російського полковника Дмитра Бондарєва звільнили з посади командира полку морпіхоти "за неспроможність забезпечити належний рівень бойової підготовки та морально-психологічного стану особового складу".

Російський полковник заспівав "Путін х*ло" та запропонував йому повоювати на Донбасі. Фото: ГУР.

На Донбасі російський полковник заспівав відому пісню харківських ультрас та запропонував керівництву Росії "самим воювати з братами-слов'янами в Україні". Про це повідомляє управління розвідки Міноборони України, передають Патріоти України.

За даними відомства, полковника ЗС РФ Дмитра Бондарєва (за документами прикриття – Євгена Коваленка) його військове керівництво відправило на територію України для виконання злочинних наказів вищого військово-політичного керівництва Росії.

На Донбасі він перебував у складі з’єднання 1 АК (Донецьк). До прибуття на територію України він обіймав посаду командира 51 парашутно-десантного полку повітрянодесантної дивізії (Тула) Повітрянодесантних військ ЗС РФ.

За результатами перевірки комісією 1 АК, Бондарєва було знято з посади командира 9 окремого штурмового мотострілецького полку морської піхоти (Новоазовськ) "за неспроможність забезпечити належний рівень бойової підготовки та морально-психологічного стану особового складу".

"На прийняття рішення особливо вплинуло те, що на зауваження членів комісії він нецензурно вилаяв керівництво ЗС РФ та, заспівавши відому пісню харківських ультрас, запропонував керівництву Росії "…самим піти повоювати з братами-слов’янами на сході України", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що російські найманці їдуть по домівках на Росію і скиглять, що воювати за "щастя республік" вже нікому і нічим.

Перші дві термінові партії вже прибули: ЗМІ дізнались, коли в Україну надійде зброя з великого пакету допомоги США, який завдасть нищівного удару по планам Кремля на перемогу

субота, 4 травень 2024, 1:45

Йдеться про артилерію, бронетехніку, системи ППО, катери та іншу громіздку техніку та засоби з оголошених пакетів допомоги США та Європи, складні та чутливі в транспортуванні. Перші партії зброї з нового пакету допомоги США надійшли до України наприкін...

"До Великодня готувалися. Вікна мили": Безугла знову обурена роботою комітету, у соцмережі відреагували

п’ятниця, 3 травень 2024, 23:54

“За весь тиждень Комітет ВРУ з питань національної безпеки, оборони та розвідки не провів жодного засідання, жодного заходу, жодної міжнародної зустрічі, жодного спільного виїзду. Жодної активності не було. Тільки тиша і пусті коридори. Що це?” – напис...