Адвокат ГРУшників Грабовський перед смертю передав сенсаційні документи , - іноЗМІ

Згідно з документами російські спецназівці на момент затримання нібито не перебували на службі в російській армії.

Юрій Грабовський. Фото:www.radiosvoboda.org

Убитий адвокат російських ГРУшників Юрій Грабовський перед смертю передав журналістам виписки з наказів про звільнення з лав ЗС РФ росіян Александрова і Єрофєєва. Про це повідомляє Deutsche Welle з посиланням на The New Times, передають Патріоти України.

Олександр Александров та Євген Єрофєєв на момент затримання не перебували на службі в російській армії. Згідно з випискою з відповідних наказів, Александров був звільнений у запас 12 грудня 2014 року в зв'язку з невиконанням умов контракту, а Єрофєєв - 10 березня 2015 року в ході організаційно-штатних заходів.

Документи, що підтверджують звільнення, ще в січні передав нині покійний адвокат Александрова Юрій Грабовський, не повідомивши про джерело.

Нагадаємо, вранці 25 березня Національна асоціація адвокатів України повідомила, що адвокат Грабовський знайдений убитим. Слідство вважає, що вбивство адвоката Юрія Грабовського може бути спеціально спланованою операцією.

Зеленський заявив, що в квітні промисловість вперше виробить одразу 10 САУ "Богдана"

четвер, 18 квітень 2024, 15:56

У квітні українська промисловість уперше видасть десять самохідних артилерійських установок (САУ) "Богдана". У наступних місяцях очікується ще більша кількість, передають Патріоти України. з посиланням на Telegram-канал президента України Володимира Зе...

Попався: СБУ затримала помічника Шуфрича, який фінансував Росгвардію в Криму

четвер, 18 квітень 2024, 15:50

Служба безпеки затримала поплічника народного депутата Нестора Шуфрича, якого підозрюють у фінансуванні Росгвардії, передають Патріоти України. Дослівно: "Служба безпеки зібрала доказову базу на ще одного фігуранта у справі народного депутата Нестора Ш...