Агресор демонструє силу: У Путіна назвали умови, за яких звільнять Савченко

Москва вимагає точного виконання вироку.

Надія Савченко. Фото: ЖЖФедеральна служба виконання покарань Росії направить документи про видачу Україні льотчиці Надії Савченко в суд тільки в разі надання гарантій виконання вироку. Про це йдеться в заяві ФСВП, повідомляють Патріоти України.

"У разі надання Міністерством юстиції України гарантій виконання вироку російського суду щодо засудженої в повному обсязі, подання ФСВП Росії буде направлено до суду РФ на підставі ст. 396, ст. 469 Кримінально-процесуального кодексу РФ для прийняття рішення про передачу засудженої Савченко Н. В. Україні", - підкреслили в прес-службі ФСВП. Відзначається, що зараз у відомстві збирають необхідні матеріали, необхідні для передачі Савченко Україні.

Не так давно виник скандал через те, що сестра льотчиці Віра Савченко заявила, що у звільненні Надії велику роль зіграв лідер руху "Український вибір", екс-глава Адміністрації президента Леоніда Кучми і кум президента РФ Володимира Путіна Віктор Медведчук.

"Головна помилка Зеленського, те що він залишив демократію", - "слуга народу" Богуцька вимагає закрити українцям рота

п’ятниця, 26 квітень 2024, 2:35

"Знаєте, про що я насправді шкодую? Про те, що з прийняттям Воєнного стану не було введено воєнну цензуру. Володимир Зеленський (чи справді, чи з подачі європейських партнерів) залишив демократію під час війни. Це була помилка!!!" - написала Богуцька. ...

Вибори недійсні. Х*ло - узурпатор: Європарламент не визнав легітимність Путіна

п’ятниця, 26 квітень 2024, 1:45

Країни-члени Євросоюзу та міжнародна спільнота не повинні визнавати результати "виборів" 15-17 березня у Росії, за результатами яких "переможцем" оголосили Володимира Путіна. Відповідну резолюцію прийняв Європарламент у четвер, 25 квітня. Документ підт...