​Академік з неповною освітою: Захарченко перейменував Донецький університет та призначив себе його керівником

Ватажок бойовиків повністю взяв на себе управління Донецьким університетом, а також перейменував вищий навчальний заклад, присвоївши звання академії.

Проффесор Олександр Захарченко йде стопами свого відомого земляка з Ростову

Олександр Захарченко підписав розпорядження про перейменування Державного освітнього закладу «Донецький державний університет управління» в «Донецьку академію управління і державної служби при голові Донецької народної республіки», повідомляють Патріоти України з посиланням на «Новини Донбасу».

У документі йдеться також про те, що університет став «Державним освітнім закладом вищої професійної освіти». Згідно з розпорядженням ватажка бойовиків «ДНР», тепер всі освітні програми вищого навчального закладу Донецька будуть затверджуватися на загальних підставах, за винятком такого напрямку, як «Державне і муніципальне управління». Його, згідно з розпорядженням, буде особисто затверджувати Олександр Захарченко після подання так званого «Міністерства освіти Донецької народної республіки».

Небезпека необережних рухів у тумані

середа, 24 квітень 2024, 21:20

"Наратив про націю ухилянтів": Нардепка від "ЄС" розкритикувала заборону на консульські послуги для чоловіків

середа, 24 квітень 2024, 20:32

Рішення МЗС щодо припинення надання консульських послуг українцям є "зухвалим та безпідставним". Про це заявила нардепка від "Євросолідарності" Ірина Фріз, передають Патріоти України. На її думку, це рішення "продовжує насаджувати наратив про українців...