Активісти розповіли про нардепів-прогульників, які пропустили у червні всі засідання ВР

Всього в червні відбулося 11 пленарних засідань Ради. В середньому на них були зареєстровані 351 із 422 народних депутатів.

Ілюстрація:http://vgolos.com.ua

У лавах народних обранців почастішали випадки прогулів – знайшлися й такі депутати, які протягом цілого місяця жодного разу не прийшли на роботу. Відповідні дані оприлюднені на офіційному сайті Комітету виборців України, передають Патріоти України.

До їх числа увійшов представник "Опозиційного блоку" Євген Бакулін, депутат від "Волі народу" В’ячеслав Богуслаєв, позафракційні Дмитро Ярош та Андрій Білецький.

Ці депутати не відвідали жодного засідання Ради як за даними письмової, так і електронної реєстрацій. Ще 43 нардепи пропустили більше половини засідань Ради.

У червні найкраще відвідували засідання ВРУ депутати Радикальної партії Олега Ляшка та «Народного Фронту», найгірше – «Волі Народу» та «Опозиційного блоку».

В середньому на засіданнях Ради було зареєстровано 91% депутатів фракції РПЛ, 88% – «Народного Фронту», 87% – БПП, 86% – ВО «Батьківщини», 80% – «Самопомочі», 77% – групи «Відродження», 76% – групи «Воля Народу», 73% – позафракційних депутатів, 70% – «Опозиційного блоку».

Всього в червні відбулося 11 пленарних засідань Ради. В середньому на них були зареєстровані 351 із 422 народних депутатів.

"Військові туди ніколи не приходять": The Guardian дізнався, де в Києві ховаються від мобілізації

субота, 4 травень 2024, 14:47

Триває мобілізація в Україні, і в Києві є "острівець виживання" - житловий комплекс у заможному районі Києва, який не відвідують військові. Ухилянтів легше зловити у більш бідних районах, розповів 36-річний ІТ-менеджер Олександр, який спеціально переїх...

США нададуть Україні авіабомби, що самостійно наводитимуться на глушники GPS

субота, 4 травень 2024, 14:33

Пентагон уклав контракт з компанією Scientific Applications and Research Associates (SARA) на суму 23,5 мільйона доларів, який передбачає придбання сенсорів для пошуку засобів радіоелектронної боротьби Home-on GPS та інтеграцію голівок самонаведення зб...