Активізація бойовиків на фронті: Мар'їнка, Красногорівка й Талаківка потерпають від обстрілів

Терористи застосовують міномети, танки та зброю, що заборонена за умовами Мінських домовленостей.

Бойовики обстрілюють українські позиції. Фото google.com

Бойовики другу ніч поспіль обстрілюють позиції української армії під Мар'їнкою з танка. Під Красногорівкою й Талаківкою терористи застосовують 82-мм і 120-мм міномети, повідомляють Патріоти України з посиланням на заяву прес-офіцера сектору "Маріуполь" Івана Чмеля на телеканалі "112 Україна".

"Минула доба пройшла неспокійно. Всього було зафіксовано 26 обстрілів, які вели російські окупаційні війська. Всі 26 - це обстріли зі зброї, забороненої Мінськими домовленостями. Крім Красногорівки, найважче було в Мар'їнці, там були зафіксовані 15 із 26 обстрілів. Наші позиції обстрілювали і вдень, і вночі. У Красногорівці, Мар'їнці, Талаківці позиції наших військ обстрілювали з 82-мм і 120-мм мінометів. 14 разів українські військові відкривали у відповідь вогонь зі стрілецької зброї, гранатометів і мінометів", - заявив він.

"Крім того, в Мар'їнці вже другу ніч поспіль наші позиції обстрілює ворожий танк. Зараз ситуація більш нормалізована, ніж уночі. Я думаю, що це пов'язано з переговорами в Мінську", - додав прес-офіцер.


Китай і Росія наполягають на "політичному" вирішенні війни в Україні: Сі Цзіньпін зробив заяву

четвер, 16 травень 2024, 18:56

Лідер КНР Сі Цзіньпін під час пресконференції з правителем РФ Володимиром Путіним заявив, що Китай і РФ виступають за політичне врегулювання війни в Україні, яку розпочала Росія під керівництвом Путіна. Днталі: Путін наразі перебуває із візитом у Китаї...

На брухт: Українські захисники знищили ворожий танк у Вовчанську та показали ефектне відео

четвер, 16 травень 2024, 17:23

Українські захисники знищили у вовчанську ворожий танк Т-72. Результатами роботи вони поділились у мережі. "У Вовчанську прикордонники бригади "Сталевий кордон" спільно з Силами оборони минулої доби вразили ворожий танк Т-72", - йдеться в повідомленні....