"Альфа-країна, яка не має ресурсів, "повозила пикою об асфальт" велику альфа-країну": Експерт обіцяє РФ багато проблем

Дональд Трамп тепер повинен буде показати американцям, що не здав їх інтереси.

Дональд Трамп. Фото: Рейтерс.

Після зустрічі лідерів РФ і США в Гельсінкі Росії загрожують нові санкції з боку Штатів. Таку думку висловив політичний і економічний експерт Тарас Загородній під час чату, передають Патріоти України.

"Трамп уже щосили виправдовується в США - мовляв, він не те сказав. А якщо Трамп починає виправдовуватися, значить, наступний крок буде в напрямку посилення політики щодо Росії, щоб довести, що він - не зрадник національних інтересів Америки", - пояснив свою позицію Загородній.

За його словами, якщо на Трампа "наїжджають" вже навіть ті ЗМІ, які традиційно були до нього лояльні, то він змушений діяти інакше: "А то так недалеко і до імпічменту за звинуваченням у державній зраді, а це - в'язниця". А коли людина не хоче потрапити до в'язниці, її це сильно мотивує, додав експерт. "Так що я думаю, що проти Росії американці введуть нові санкції", - упевнений економіст.

"Адже що, по суті, відбулося? Зійшлися дві альфа-країни. Альфа-країна, яка є такою по праву, тому що вона - супердержава. І альфа-країна, яка тільки робить вигляд, що вона є такою: багато понтів, мало грошей і мало сили. Альфа-країна, яка не має ресурсів, велику альфа-країну "повозила мордою об асфальт" в особі її президента. Тепер в Америці ревуть все інститути - і республіканці, і демократи, тому що їх образили. "Як може бути і на США, і на Росії однакова вина за цю війну? Трамп, ти що, з дуба впав?"- тепер йому саме так будуть ставити питання в Штатах", - розповів Загородній.

За його словами, відзвітувати про події в Гельсінкі змусять навіть перекладача, розпитуючи, що він там перекладав. І той під присягою в Конгресі буде давати свідчення. "В Америці все це серйозно. Так що тепер Трамп повинен буде показати американцям, що не здав їх інтереси", - резюмував експерт.

Джерело: Главред

Після довгої паузи Росія вивела ракетоносії в Чорне море

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:29

Російські війська вивели на бойове чергування у Чорне море два підводні ракетоносії із вісьмома ракетами Калібр. Про це повідомила пресслужба Сил оборони півдня в п'ятницю, 26 квітня. "Після доволі довгої паузи ворог вивів на бойове чергування в Чорне ...

План зробити це "якнайшвидше": Бельгія обіцяє прискорити передачу Україні своїх F-16

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:24

Раніше повідомлялося, що Бельгія передасть Україні F-16 до 2025 року. Влада Бельгії вирішила передати Україні винищувачі F-16 вже у 2024 році, хоча точні терміни поки що невідомі. Про це на спільній прес-конференції заявили прем'єр Бельгії Александер Д...