Американські сенатори обговорили нові санкції проти Ірану і РФ

В Сенаті США працюють над проектом санкцій проти Ірану і розглядають заходи щодо протистояння російському впливу в Європі.

Сенат США. Фото: РИА Новости.

Глава комітету закордонних справ американського Сенату Боб Коркер заявив, що США не готують нових санкцій щодо Росії, але розглядають заходи щодо протистояння російському впливу в Європі. Про це повідомляє Politico, передають Патріоти України.

За словами республіканця Коркера, зараз конгресмени працюють над проектом санкцій проти Ірану, який, імовірно, буде готовий до кінця нинішнього робочого періоду.

Також, за словами Коркера, Комітет розробляє ініціативу, яка спрямована на вираження незгоди з діями Росії в Європі".

Політик зазначив, що побоювання про те, що нова адміністрація США скасує вже діючі санкції проти РФ, виявилися марними. Крім того, Коркер закликав дочекатися результатів розслідування спецкомітету з розвідки Сенату про вплив Росії на вибори президента в США.

Окупанти намагаються обійти Часів Яр з флангів, але успіхів не мають: Військовий розповів, що відбувається

субота, 27 квітень 2024, 6:22

Противник намагається обійти Часів Яр з лівого та правого флангів, щоб взяти в оперативне оточення. Внаслідок цього йдуть дуже складні бої в Іванівському та Богданівці. Водночас протягом останніх тижнів ворог не зміг досягти значних успіхів в обох насе...

Москва заскочена зненацька. Стратегія ППО РФ не розрахована на українські технології, — Newsweek

субота, 27 квітень 2024, 5:58

Найгірше щодо загрози з неба для держави-агресора тільки починається. Росії терміново треба переглядати концепцію протиповітряної оборони. Однак швидко це не вийде, навіть якщо вдасться намацати правильні рішення. За словами аналітика RAND Маттіаса Еке...