"Анаконда-2016": у Польщі пройшли найскладніші маневри НАТО

Під час навчань військові Альянсу відпрацьовували різні механізми протидії ворогу.

Ілюстрація: ЖЖУ Польщі пройшли найскладніші маневри НАТО на навчаннях "Анаконда-2016". Про це заявив міністр оборони Польщі Антон Мацеревич.

Про це повідомляє "Польське радіо", передають Патріоти України.

За його словами, рівень підготовки союзників Північноатлантичного альянсу, які беруть участь у військових навчаннях, дуже високий.

Міністр відвідав Центр полігонних навчань сухопутних військ в Підкарпатському воєводстві, де поспілкувався з солдатами Альянсу. Мацеревич запевнив, що ці навчання - "найбільші, складні і важливі з історичної точки зору". Також він підкреслив, що в неділю проводилися найскладніші маневри.

"Маневри були пов'язані з протидією диверсантам, гібридним загрозам, таким, які з часів російської агресії в Україні НАТО вважає найбільшим викликом в Східній Європ", - додав Мацеревич.

Росіяни прорвалися й контролюють частину Очеретиного, - речник ОСУВ "Хортиця"

субота, 27 квітень 2024, 20:46

Речник ОСУВ "Хортиця" Назар Волошин увечері в суботу, 27 квітня 2024 року, підтвердив утрату контролю над "частиною" селища Очеретине Покровського району Донецької області. З такою заявою він виступив в етері телеканалу "Ми - Україна", передають Патріо...

Верховною Радою керує не Стефанчук, а призначена Офісом президента людина, - депутатка Європарламенту фон Крамон

субота, 27 квітень 2024, 20:05

Депутатка Європарламенту Віола фон Крамон висловила стурбованість розподіленням повноважень в українському парламенті, заявивши, що насправді Верховною Радою керує не Стефанчук, а призначений Офісом президента Штучний. Про це вона заявила в інтерв'ю "І...