Арешт Улюкаєва пов’язаний з перемогою Трампа, – журналіст

Коли Штати перестали бути ворогом номер один, у Росії виникла потреба у новому супернику, вважає Биков.

Дмитро Биков. Фото: "Постмодерн"Історія з арештом російського міністра економічного розвитку Олексія Улюкаєва може бути пов’язана з обраним президентом США Дональдом Трампом. Так вважає письменник і журналіст Дмитро Биков, який поділився своєю думкою в ефірі радіо “Ехо Москви”, повідомляють Патріоти України.

За словами Бикова, історія з Улюкаєвим дійсно пов’язана з виборами Трампа, але дуже опосередкованим чином. Коли Штати перестали бути ворогом номер один, у Росії виникла потреба у новому супернику.

“Ми не можемо більше ненавидіти заокеанських ділків. Заокеанським ділком у нас тепер буде будь-хто. У нас тепер найближчим часом на зовнішньому фронті почнуться, всупереч Ремаркові, досить серйозні зміни. На «західному фронті» у нас будуть найкращі друзі. Можливо, в Австрії . Можливо, це буде Марін Ле Пен. У Британії вже, бачите, вони Brexit влаштували, і це найкращий подарунок усім російським ура-патріотам. Ну і Трамп тепер “, – каже журналіст.

Україна відводить з лінії фронту танки Abrams. Associated Press пояснила, що з ними не так

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:23

Українські війська відвели американські танки Abrams M1A1 від лінії фронту, оскільки з ними стало складно працювати. Про це пише Associated Press з посиланням на свої джерела. За словами журналістів, у всьому винні російські безпілотники, які повсюдно ...

"Як тільки Су-34 взятий на приціл, він буде приречений": Експерт озвучив формулу знищення російської авіації

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:14

На думку військового експерта, полковника запасу ЗСУ Петра Черника, керовані авіабомби, якими росіяни закидують прифронтові регіони, швидко перестануть бути проблемою, як тільки Україна отримає винищувачі F-16. Про це пише "24 канал", передають Патріот...