"Захистив "республіку" на свою голову": "МГБ ДНР" затримало члена НЗФ "Албанця" за "співпрацю з СБУ"

Максим Алтинбаєв з 2014 року брав участь в бойових діях на стороні підрозділів НЗФ в Слов'янську та інших містах Донеччини.

Максим Алтинбаєв вже шкодує про "захист республіки"? Ілюстрація: соцмережі.

У так званому «МГБ ДНР» заявили про затримання члена НВФ Максима «Албанця» Алтинбаєва за звинуваченням у «співпраці зі Службою безпеки України». Про це повідомив офіцер ЗСУ Анатолій Штефан (Штірліц), передають Патріоти України.

Штефан опублікував фото «Албанця» і зазначив, що Алтинбаєв з 2014 року брав участь в бойових діях на стороні підрозділів НЗФ в Слов'янську та інших містах Донеччини. Крім того, так званий «шпигун» служив в «народній поліції ДНР».
Як стало відомо, Алтинбаєв був затриманий 18 січня 2019 року. До нього застосували «адміністративний арешт» на 30 діб.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...