"Арестом Саакашвили генпрокурор Луценко все поставил на кон, теперь он должен уйти в отставку", - Лещенко

Якщо генпрокурор залишатиметься на посаді, як відновлюватиме авторитет, після двох важких поразок протягом тижня? Й відверто негативною оцінкою його ролі у справах проти НАБУ та Саакашвілі, котрі пролунали з Держдепу США, штаб квартири МВФ та Брюсселю?

Закляті друзі Юрія Віталійовича у вітчизняному політикумі отримали шикарний шанс звести рахунки, констатують Патріоти України. Якщо «грім серед ясного неба», котрий пролунав наприкінці минулого тижня з Вашингтону та Брюсселю стосовно НАБУ українці недочули через апогей пригод Саакашвілі та ГПУ, то сьогоднішня поразка у суді пролунала як «контрольний постріл» для багатьох зацікавлених осіб.

Одним з перших відреагував нардеп Сергій Лещенко. «Арестом Саакашвили генпрокурор Луценко все поставил на кон. Два часа он сыпал обвинениями на самой высокой трибуне страны - в парламенте. Обвинял политиков и депутатов. И проиграл в суде. Луценко теперь должен уйти в отставку», - написав у Мережі фрондуючий депутат від БПП.

Нагадаємо, Генпрокурор заявив, що оточення Саакашвілі отримало з Росії близько $500 000 на фінансування мітингів з метою повалення влади в Україні. За твердженнями глави ГПУ, крім захоплення влади, метою акцій лідера "Руху Нових сил" було припинення кримінального переслідування стосовно побіжного бізнесмена Сергія Курченка і відновлення його контролю над активами в Україні.

Путіну "це не повинно зійти з рук": Шольц заявив, що війна в Україні може затягнутися

субота, 20 квітень 2024, 17:28

Близькі країни до Росії мають сумніви, що війна в Україні має якийсь сенс для Кремля, однак війна може затягнутися. Про це заявив канцлер Німеччини Олаф Шольц, пише DW, передають Патріоти України. "У світі немає практично жодного глави уряду, який вір...

Почалися проблеми: Виробництво зброї в Україні сповільнюється з двох причин, - ЗМІ

субота, 20 квітень 2024, 17:22

Українські підприємства з виробництва зброї, які з'явилися після початку повномасштабного вторгнення РФ, шукають фінансування і побоюються стати ціллю ракетних атак окупантів, передають Патріоти України з посиланням на Reuters. За словами журналістів,...