Авіакатастрофа дня: Заступника генпрокурора РФ могли ліквідувати за наказом Кремля, - ЗМІ

58-річний Саак Карапетян керував розслідуванням отруєнь Скрипалів в Солсбері з російської сторони, а анонімні інсайдери стверджують, що Карапетян співпрацював із Заходом.

На місці катастрофи у Росії. Фото: Слідком РФ.

Західна преса вказує на загадковий збіг - що заступник генерального прокурора Росії загинув в таємничій аварії вертольота за кілька годин до появи інформації про розкритих в Нідерландах чотирьох російських шпигунів, передають Патріоти України.

58-річний Саак Карапетян керував розслідуванням отруєнь Скрипалів в Солсбері з російської сторони, а анонімні інсайдери стверджують, що Карапетян співпрацював із Заходом, зокрема - зливав інформацію про російських шпигунів там. До речі, Карапетян відповідав за російські кримінальні розслідування загибелі Бориса Березовського і дисидента Олександра Литвиненка. Нагадаємо, обидва вони загинули у Великій Британії. Інсайдери стверджують, що "смерть Карапетяна вирішить ряд дуже болючих питань" в уряді Росії, пише Daily mail.

Анонімний інсайдер «НеЗигарь» розмістив на каналі Telegram інформацію про те, що смерть Карапетяна «припинить витік конфіденційної інформації на Захід». Тепер залишається тільки гадати, про причини аварії вертольота Карапетяна. У Мережі з'явилися фото обвугленого корпусу машини, що розбився в глухому лісі. Пілот - 54-річний Станіслав Міхнов, вважався дуже досвідченим, він також загинув.

Чехія знайшла для України вже мільйон снарядів - ЗМІ

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:22

Учасники ініціативи Чехії із закупівлі боєприпасів для потреб ЗСУ підписали угоду, в межах якої Україна отримає мільйон артилерійських снарядів, повідомляє . Спочатку передбачалося закупити 800 тисяч снарядів: 500 тисяч калібру 155 мм та ще 300 тисяч -...

Внаслідок нічної повітряної атаки росіян в Україні пошкоджені теплові та гідроелектростанції - Укренерго

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:14

Війська РФ вночі 29 березня під час масованої комбінованої атаки вдарили по енергетичних об’єктах. Про це повідомляє Укренерго. Внаслідок обстрілу зазнали пошкодження теплові та гідроелектростанції в центральному та західному регіонах. . Як зазначаєт...