"Австрія чи Швейцарія?": Через заборону на в'їзд Геращенко до Білорусі пропонують змінити місце переговорів по Донбасу

"Це, взагалі, країна чи губернія Російської імперії? І що у них з головою, якщо на мінські переговори не пускають українського представника на цих переговорах? "мінські переговори" кого з ким?" - ставить питання один з журналістів.

Ірина Геращенко. Фото:expres.uaУ зв'язку з тим, що Білорусь заборонила в'їзд першому віце-спікеру Верховної Ради, уповноваженого президента України з Донбасу Ірині Геращенко, журналіст Сергій Карзай запропонував відмовитися від проведення переговорів по Донбасу в Мінську. Про це Карзай написав у своєму Facebook, інформують Патріоти України.

"Я так розумію, Україна повинна відмовитися проводити переговори в Мінську. Австрія чи Швейцарія? Ірина Геращенко, що вибереш?" - написав він.

"Завжди намагався об'їхати Білорусь десятою дорогою. Якась огида до їх екстравагантного деспота бацьки і повзучого процесу асиміляції сусіднім Мордором. Після дикого випадку зі спробою заборонити першому віце-спікеру Верховної Ради, представнику України на мінських переговорах Ірині Геращенко в'їзд до Мінська для участі в черговому їхньому раунді лише переконався в правильності такого підходу.

Це, взагалі, країна чи губернія Російської імперії? І що у них з головою, якщо на мінські переговори не пускають українського представника на цих переговорах? "мінські переговори" кого з ким?" - ставить питання журналіст Юрій Куликов.

"Хочуть зараз перекрити топ-новину про позбавлення Савіка Шустера працювати в Україні новим інфоприводом про те, що Білорусь нібито хотіла заборонити в'їзд пані Геращенко. Не вийде! Тому що мало кому цікаві такі новини за визначенням. Щоб не сказати ще грубше ..", - пише на своїй сторінці в соцмережі голова правління громадського об'єднання "За демократію через право", член Венеціанської комісії від України (2009-2013 роки) Марина Ставнійчук.

У Росії вночі зазнав удару черговий НПЗ

четвер, 2 травень 2024, 8:28

Влада краю пояснила вибухи атакою нібито українських безпілотників на завод та роботою ППО. . Місцеві мешканці спочатку повідомили про характерний звук двигунів безпілотників, а потім про три вибухи. Представники влади заявили, що три безпілотники н...

Нова загроза? РФ готує до спуску на воду два кораблі для Чорноморського флоту, один з них - носій ракет "Калибр"

четвер, 2 травень 2024, 8:05

Найближчим часом у РФ має відбутись спуск на воду двох кораблів, які призначені для Чорноморського флоту: малого ракетного корабля проєкту 22800 "Каракурт", який має назву "Тайфун" та патрульного корабля проєкту 22160 типу "Василий Быков", який має наз...