Байден звернувся до мешканців Донбасу

Росіяни та їхні маріонетки дійсно бояться, що мешканці окупованих територій можуть зробити вибір не на їхню користь.

Виступ Джозефа Байдена. Фото: скріншот з відео.

Віце-президент США Джозеф Байден під час виступу у Верховній Раді України звернувся до "народу Донбасу". Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на 112.ua.

"Я також хочу звернутися до народу Донбасу, альтернативою того, про що я сказав, це продовжувати жити під сепаратистськими, бандитськими злочинцями, які відмовляються від гуманітарної допомоги, не допускають до себе такі організації, як "Лікарі без кордонів ". Це не те майбутнє, яке хочуть люди, українці для своїх дітей, тому необхідна повна імплементація мінських домовленостей", - заявив американський віце-президент.

Він зазначив, що на Донбасі необхідно провести "дійсно вільні, справедливі вибори". "Це не тільки ваша територія. Коли відбудуться вільні вибори і люди вирішать, я впевнений, що вони вирішать залишитися в складі України, що вони українці в першу чергу, саме це лякає Росію, лякає Путіна", - зазначив Байден.

"Я бачив, як іде боротьба на Донбасі": Австрійський генерал назвав головні помилки Росії під час вторгнення в Україну

вівторок, 7 травень 2024, 8:30

Починаючи повномасштабне вторгнення в Україну 24 лютого 2022 року керівництво Росії недооцінило готовність українського народу до опору та стійкість Збройних сил. У Кремлі були впевнені, що спротив буде таким слабким, що можна буде швидко взяти Україну...

Пригоди Дональда Фредовича з порноакторкою. Суддя заявив Трампу, що той може сісти за грати

вівторок, 7 травень 2024, 8:15

Екс-президент в свою чергу заявив, що готовий ризикнути можливістю ув’язнення. Суддя Хуан Мерчан, який здійснює нагляд за процесом Дональда Трампа у справі пов'язаною із виплатою грошей за мовчання актрисі Стормі Деніелс, погрожує ув’язнити колишнього ...