Байки від МЗС РФ: Лавров розповів російській молоді про "бал неонацистів на Україні"

Очільник російського зовнішньополітичного відомства знову виклав кремлівське бачення порядку виконання мінських домовленостей.

Сергій Лавров. Фото:Радио Свобода

Міністр закордонних справ РФ Сергій Лавров заявив, що військовими діями не досягнути покращення "прав жителів Донбасу". Про це він сказав під час молодіжного форуму, передають Патріоти України з посиланням на агентство ТАСС.

"У наших інтересах зберегти цей унікальний документ - мінські домовленості, які реально забезпечують права жителів Донбасу. Альтернатива - війна, я думаю, ніхто тут не хоче війни з Україною", - сказав він.

Лавров також заявив, що "радикали і неонацисти правлять балом на Україні" і їх потрібно "змусити знати своє місце, виконувати те, під чим вони підписалися".

Як відомо, у квітні Міжнародний суд Організації Об'єднаних Націй зобов'язав Україну і Росію повністю виконувати всі положення досягнутих в Мінську домовленостей.

Відпрацювали точно: Нацгвардія знищила російську станцію РЕБ на Запорізькому напрямку

п’ятниця, 19 квітень 2024, 16:27

Бійці Національної гвардії знищили російську станцію радіоелектронної боротьби на Запорізькому напрямку, передають Патріоти України. "На Запорізькому напрямку в результаті вогневого ураження російські загарбники втратили чергову станцію радіоелектронн...

Дуже бояться: Росіяни почали встановлювати протидронові сітки навколо своїх НПЗ

п’ятниця, 19 квітень 2024, 15:56

Російська нафтовидобувна компанія "Башнефть" встановила сітки проти безпілотників, щоб захистити ключові об'єкти на своїх НПЗ від можливого нападу з боку України. Про це заявив глава республіки Башкортостан (РФ), пише Reuters, передають Патріоти Украї...