Банкрутством більше, банкрутством менше - головне втрапити в Білий дім: Трамп нахапався боргів, як сучка бліх, - New York Times

В Кремлі дуже добре знають про поганий фінансовий стан кандидата-республіканця і можна не сумніватися, що Путін купив Трампа з потрохами.

Трамп нахапався боргів, як сучка бліх. Фото: uznayvse.ru.

Борги компаній, що належать кандидату в президенти США від Республіканської партії Дональду Трампу, досягають 650 млн доларів. Про це йдеться в журналістському розслідуванні впливової газети New York Times, повідомляють Патріоти України.

У статті вказується, що для оцінки стану бізнесмена журналісти використовували дані з відкритих джерел про майно, пов'язане з Трампом, включаючи офіси та поля для гольфу.

При цьому виявлений журналістами борг удвічі перевищує суму, зазначену Трампом у фінансовій декларації для передвиборної кампанії.

Втім, як зазначає видання, порушення тут немає, оскільки від Трампа і не вимагали розкрити всі його комерційні операції. Розслідування просто "підкреслює, яка частина бізнесу Трампа залишається оповитою таємницею", йдеться в статті.

Крім того, журналісти стверджують, що значна частина стану кандидата в президенти залежить від компаній, які заборгували ще два мільярди доларів. Цей борг, за їхніми даними, може мати значний вплив на становище Трампа.

Сам кандидат у президенти США стверджує, що його стан оцінюється в 10 мільярдів доларів. Однак він ніколи не розкривав суму сплачуваних податків і не дозволяв провести незалежну оцінку своїх активів.

Таким чином, з бізнесом у Трампа справи, схоже, йдуть дуже кепсько. Адже він нахапався боргів, як сучка бліх (як любить висловлюватися екс-президент України Ющенко).

Дана інформація не представляється дивовижною з урахуванням того, що Трамп має феноменально низький інтелект - приблизно, як у ще одного екс-президента України Януковича.

Також ця інформація підтверджує висновок, опублікований в червні американським виданням The Washington Post, що Трамп вислужується перед Путіним з барижного інтересу.

А інше американське видання - Slate - в липневій публікації на цю ж тему, взагалі вказало, що Трамп - агент Путіна.

Можна не сумніватися, що в Кремлі чудово знають про поганий фінансовий стан Трампа, і Путін напевно давно вже купив його з потрохами, як він це зробив свого часу, наприклад, з екс-канцлером Німеччини Шрьодером ...

У Повітряних силах назвали єдиний спосіб протидії російським КАБам та ФАБам

вівторок, 7 травень 2024, 3:25

Речник Повітряних сил ЗСУ Ілля Євлаш повідомив, що єдиний спосіб ефективно боротись з російськими КАБами та ФАБами - знищувати носії цих бомб. Про це він заявив у етері "Еспресо", передають Патріоти України. "Якщо ми говоримо про ФАБ-1500, яким росіяни...

Хоча вибори все одно нелегітимні: США визнають Путіна "президентом" РФ

понеділок, 6 травень 2024, 22:15

Сполучені Штати не будуть направляти представника на так звану «інавгурацію» російського диктатора Володимира Путіна, яка відбудеться 7 травня. Про це на брифінгу повідомив речник Державного департаменту США Метью Міллер, передають Патріоти України. Зо...