Барак Обама пророкує перемогу в президентських перегонах Хілларі Клінтон (відео)

9 червня Барак Обама офіційно підтримав Хілларі Клінтон на президентських виборах.

Барак Обама підтримує Хілларі Клінтон в президентській гонці. Фото: korrespondent.net.

Основний кандидат на пост президента США Хілларі Клінтон зможе перемогти на виборах. Про це заявив чинний президент Барак Обама, вперше виступивши на передвиборчому мітингу Клінтон, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Обама заявив, що готовий «передати естафету» Клінтон, яка була його суперником в боротьбі за право балотуватися на пост президента від демократів в 2008 році. «Я знаю, що Хілларі Клінтон зможе перемогти, і знаю, що вона зможе витримати цю гонку», - сказав глава Білого дому.

Обама висловив думку, що Клінтон була прекрасним держсекретарем і так само впорається з роллю президента країни. «Це не моя особиста думка, це погляд американського народу. [При Клінтон] політична машина почала рухатися вперед. Вона виконала прекрасну роботу», - сказав президент США.

"На виборах в листопаді американцям доведеться вибрати «між химерним минулим і майбутнім, між Америкою для деяких і Америкою для всіх», - сказав Обама, натякаючи на расистські висловлювання основного претендента на пост президента від республіканців Дональда Трампа.

Президент знову висміяв Трампа, висловивши впевненість, що він не здатний бути президентом. «Кожен може строчити повідомлення в Twitter, але в реальності навчитися вести справи можна тільки після того, як сядеш за [президентський] стіл», - зазначив Обама.

9 червня Барак Обама офіційно підтримав Хілларі Клінтон на президентських виборах. Відповідний відеоролик був опублікований на каналі колишнього держсекретаря в Youtube. «Я не думаю, що хто-небудь коли-небудь настільки підходив для цієї посади», - заявив глава держави. За його словами, у Клінтон «є мужність і співчуття для того, щоб виконувати цю роботу».

Кандидат від демократів, в свою чергу, заявила, що після багатьох років вони з Обамою перетворилися з «лютих конкурентів на вірних друзів». Раніше в четвер Клінтон повідомила про початок відбору кандидатів у віце-президенти.

Трамп відомий своїм негативним ставленням до іммігрантів. Оголошуючи про намір балотуватися на пост глави держави, він назвав деяких з них злочинцями і насильниками. Зокрема, різкій критиці з його боку піддалися мексиканці. На думку Трампа, в США приїжджають гірші з них. Мільярдер пообіцяв, що якщо він стане президентом, то побудує на кордоні «Велику стіну» і зупинить міграцію.

Вибори президента США відбудуться 8 листопада. Обама не може висуватися на третій термін. У липні Республіканська і Демократична партії проведуть національні конвенти, де будуть визначені їхні кандидати.

Передача винищувачів все ближче? Українські військові проходять підготовку до польотів на F-16 у Франції

четвер, 25 квітень 2024, 14:57

Українські пілоти проходять навчання на винищувачах F-16 на південному заході Франції. Проте країна наразі не планує надавати Україні літаки. Про це повідомляє BFM TV, передають Патріоти України. Зазначається, що Франція наразі не планує надавати Украї...

Довелося викликати підсилення: Українські прикордонники вступили в бій з російською ДРГ на Сумщині

четвер, 25 квітень 2024, 14:45

Українські прикордонники зіткнулися у бою з російською диверсійно-розвідувальною групою на Сумщині. Прикордонники виявили ворожу засідку з понад десятком диверсантів на одному з напрямків. Про це повідомили у Держприкордонслужбі. Під час стрілецького б...