"Бархатный подвал" Пушилина": Зникла дружина Губарєва вийшла на зв'язок і стала посміховиськом

Катерина Губарєва після візиту до "голови республіки" зникла зі списків партії "Вільний Донбас".

Катерина Губарєва. Фото: соцмережі.

Дружина одного з перших ватажків "ДНР" терориста Павла Губарева Катерина зробила перший запис в соцмережі після свого зникнення. На своїй сторінці в Facebook вона заявила, що збиралася їхати на так званий з'їзд "Вільного Донбасу", але її затримали, передають Патріоти України.

"Мене попросили під'їхати на бесіду, де мені було доведено, що пройде з'їзд "Вільного Донбасу" без моєї участі. У списку "Вільного Донбасу" я йшла номером один. Тепер у списку мене взагалі немає", - поскаржилася Губарєва.

Нагадаємо, раніше Губарєв повідомив, що його дружина знайшлася - її затримали люди нинішнього ватажка терористів "ДНР" Дениса Пушиліна. На пост "зниклої" відразу ж відреагували в соцмережі. Український журналіст Денис Казанський підкреслив, що на окупованій частині Донбасу ситуація зараз нагадує ситуацію в Росії.

"Хотіли в Росію - ось тепер все, як у Росії. Була в списку під номером один, а тепер в списку немає взагалі. Голосуйте за "Вільний Донбас"! Демократія a la russe", - написав він.

"От вони які дисиденти вільного Донбасу", "Відлига", "Тема візиту до Пушиліна не розкрита", "Ось це праймеріз", "Просто просунулася вище за списком", - посміялися в соцмережі.

"Намагаємося робити те, що треба": Комбриг назвав цілі росіян на Бахмутському напрямку

п’ятниця, 26 квітень 2024, 15:30

Командир 93-ї окремої механізованої бригади "Холодний Яр", полковник ЗСУ Павло Паліса розповів в інтерв'ю "Суспільному", що на околицях Бахмута противник намагається наростити зусилля в смузі оборони бригади й також по сусідах - з метою прорвати оборон...

"Влаштували бавовну": ГУР знищило у Москві гелікоптер Ка-32, який належав Міноборони Росії

п’ятниця, 26 квітень 2024, 15:17

Воїни ГУР знищили російський вертоліт Ка-32 на аеродромі "Остаф'єво" в Москві. Окупанти використовували його для забезпечення логістичних потреб та евакуаційних операцій своєї армії. Про це повідомили джерела OBOZ.UA. Відомо, що багатоцільовий гвинтокр...