"Барига, без освіти і той, що злив Крим": В мережу виклали фото людей, що "віджали" гроші у Януковича (фото)

Конфісковані 1,5 млрд доларів режиму екс-президента Віктора Януковича будуть спрямовані на посилення обороноздатності країни і виконання соціальних зобов'язань держави.

Ю.Луценко, П.Порошенко і О.Турчинов. Фото: Фейсбук.

Повернути в бюджет країни 40 мільярдів гривень, вкрадених колишнім президентом України Віктором Януковичем, вдалося особам, яких у народі називали "головним баригою", "без освіти призначеним" і "той, що злив Крим".

На це звернув увагу радник президента України Петра Порошенка, помічник міністра оборони України Степана Полторака Юрій Бірюков, опублікувавши їхні фото на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

"Кумедно. На фотографіях три людини, які знайшли для посилення оборони країни дуже і дуже чутливу суму грошей. Перший – "головний барига". Другий – "без освіти призначений". Третій – "злив Крим". Парадокси", – написав Бірюков.

З-поміж цих людей президент України Петро Порошенко, генеральний прокурор України Юрій Луценко та секретар Ради національної безпеки й оборони Олександр Турчинов.

Користувачів соцмережі вразили ці фото. У свої коментарях вони запропонували свої варіанти, як можна витратити ці 40 млрд гривень.

Як повідомляли Патріоти України, суд останньої інстанції дозволив конфіскувати на користь України заарештовані $1,5 млрд, що належать оточенню екс-президента-втікача Віктора Януковича.

Ці кошти будуть спрямовані на посилення обороноздатності країни і виконання соціальних зобов'язань держави.

За два кроки до... Росія, Китай, Іран та їх сателіти пов'язані не ідеологією, а відчаєм, - WP

п’ятниця, 19 квітень 2024, 5:00

Іран, Росія, Китай та КНДР очолюють блок диктаторських режимів, до якого входять і терористичні угрупування - їх пов'язує не ідеологія, а відчай. Про це йдеться в аналітичній статті на сайті The Washington Post, передають Патріоти України. Всі ці країн...

Росія випалює українську землю. Настав час зробити те саме з Росією: Україна вже має ударні БПЛА, котрі можуть дістатися Сибіру - The Economist

п’ятниця, 19 квітень 2024, 0:55

Кореспондент одного з найстаріших і найвпливовіших періодичних видань Великобританії побував на українській фабриці, де випускають бойові БПЛА великого радіусу дії, де поспілкувався з провідним працівником. Моя охорона виглядає знервовано. З кожним наш...