Бацька про щось здогадується: Лукашенко передумав їхати на військові маневри до Росії

Причина, за якою глава Білорусі не відвідає російський полігон, поки що не повідомляється.

Олександр Лукашенко. Фото:24 КаналБілоруський очільник переглянув свої плани і, швидше за все, не приїде на російський полігон для інспектування навчань "Захід-2017". Про це повідомляє Коммерсант з посиланням на військово-дипломатичне джерело, передають Патріоти України.

За словами джерела, спочатку передбачалося, що Путін прибуде на російський полігон разом з главою Білорусі Олександром Лукашенком. Але, за останньою інформацією співрозмовника видання, Лукашенко переглянув свої плани і, швидше за все, не прилетить до Росії.

Про те, що Путін і Лукашенко проінспектують хід навчань на одному з російських полігонів повідомив Дмитро Пєсков.

Путін і Лукашенко останній раз разом спостерігали за маневрами в ході навчань "Захід-2013" - спочатку в Гродненській області Білорусі, а потім в Калінінградській області Росії.

Навчання "Захід-2017" офіційно почалися 14-го і триватимуть до 20 вересня. Багато політиків і військові експерти вважають, що російські війська після навчань залишаться в Білорусі.

У навчаннях буде задіяно ряд військових полігонів на території Білорусі: під Лепелем, Борисовом, Вітебськом, Осиповичами, Ружанами і Домановим. Також повідомляється, що заплановані рейди на "ділянці місцевості" поблизу Дретуні.

Відпрацювали точно: Нацгвардія знищила російську станцію РЕБ на Запорізькому напрямку

п’ятниця, 19 квітень 2024, 16:27

Бійці Національної гвардії знищили російську станцію радіоелектронної боротьби на Запорізькому напрямку, передають Патріоти України. "На Запорізькому напрямку в результаті вогневого ураження російські загарбники втратили чергову станцію радіоелектронн...

Дуже бояться: Росіяни почали встановлювати протидронові сітки навколо своїх НПЗ

п’ятниця, 19 квітень 2024, 15:56

Російська нафтовидобувна компанія "Башнефть" встановила сітки проти безпілотників, щоб захистити ключові об'єкти на своїх НПЗ від можливого нападу з боку України. Про це заявив глава республіки Башкортостан (РФ), пише Reuters, передають Патріоти Украї...