Бацька вже не господар у своїй хаті: На вимогу Росії представника України в ПАРЄ не пустили до Мінська

Член української делегації пов'язує заборону з причетністю до створення загону білоруських добровольців, які воювали на Донбасі проти російської окупації.

Ігор Гузь. Фото:twitter.com

Депутата Верховної Ради та члена української делегації в Парламентській асамблеї Ради Європи Ігоря Гузя не пустили до Білорусі. Жодних документів нардепу не пред'явили, розповів він. Про це пише Gazeta.ua, інформують Патріоти України.

"Я їхав із двома помічниками. Претензії були тільки до мене. Мені заявили, що на вимогу Російської Федерації мені заборонений в'їзд як до РФ, так і до Республіки Білорусь. До прикордонників підключилися працівники КДБ. Перевіряли автомобіль. Поставили мені відмітку "нев'їздний"", - повідомив Гузь.

Він пов'язує заборону з причетністю до створення загону білоруських добровольців, які воювали на Донбасі проти російської окупації. Окрім того, Гузь різко висловлювався на адресу Кремля.

"Я буду добиватися по міжнародних каналах визнати цю заборону недійсною. Вважаю, що Міністерство закордонних справ повинно направити (Росії - ред.) ноту протесту: я фактично виконував свої обов'язки", - зазначив Гузь.

Відповідав за управління майном та медичне забезпечення: Заступник Шойгу попався на хабарі

вівторок, 23 квітень 2024, 22:55

Затримано заступника міністра оборони Росії Тимура Іванова - його підозрюють в отриманні хабаря. Про це з посиланням на Слідчий комітет РФ пишуть російські пабліки і ЗМІ, передають Патріоти України. ТГ-канал Mash пише, що Тимур Іванов відповідав за буд...

"Давайте говорити про це спокійніше": В ОП розповіли, коли Залужний розпочне роботу на посаді посла у Великій Британії

вівторок, 23 квітень 2024, 22:42

Колишній головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний впродовж кількох тижнів має розпочати роботу на посаді посла у Великій Британії. Про це в ефірі на телеканалі "Київ" у вівторок, 23 квітня, заявив радник голови Офісу президента Михайло Подоляк, передають...