Без коментарів: Після нових санкцій Обами людина Трампа провела секретні переговори з послом Росії

В штабі Трампа підтвердили тільки одну подібну бесіду.

Посол Сергій Кисляк. Фото: Вести.Ru.

Після того, як президент США Барак Обама ввів нові санкції проти Росії через хакерські атаки в грудні, майбутній радник з нацбезпеки Майкл Філін п'ять разів розмовляв по телефону з російським послом у Вашингтоні Сергієм Кисляком. Про це повідомляє Reuters, передають Патріоти України.

Дзвінки відбулися після того, як президент Барак Обама оголосив про санкції, але до рішення російського лідера Володимира Путіна не приймати ніяких мір у відповідь. У той же час в штабі Трампа підтвердили тільки одну бесіду.

При цьому джерела агентства підкреслюють, що якщо в розмовах обговорювалися наслідки санкцій, то це може бути порушенням закону про невтручання сторонніх осіб у зовнішню політику США. У Росії відмовилися коментувати контакти російської сторони з колегами зі США, передає "РИА Новости". "Мы не комментируем ежедневные рабочие контакты нашего посольства, как и представителей МИД России с коллегами из других стран, включая США. Мы не комментируем контакты, их содержание, круг, состав", — сказав заступник міністра закордонних справ Сергій Рябков.

Посудина водотоннажністю у 32 т і вартістю $3 млн: В ГУР уточнили, як дрон Магура V5 наздогнав та потопив високошвидкісний "Мангуст" ЧФ ВМС РФ (відео)

понеділок, 6 травень 2024, 18:15

Представник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Андрій Юсов розповів, що російський швидкісний катер проєкту 12150 Мангуст, знищений українськими силами в бухті Вузька на території тимчасово окупованого Криму (селище Чорноморське...

Відпрацювали точно: З’явилися супутникові знімки з місця удару ГУР по швидкісному катеру РФ у Криму

понеділок, 6 травень 2024, 17:49

Журналісти "Схем" опублікували супутникові знімки з місця удару української розвідки по швидкісному російському катеру в тимчасово окупованому Криму в ніч на 6 травня, передають Патріоти України. Деталі: Повідомляється, що журналісти встановили точну л...