Без майбутнього: У Москві усвідомили, що Крим у складі РФ немає жодних перспектив - Клімкін

Аналогічне розуміння є і у західних партнерів України, наголосив очільник українського МЗС.

Павло Клімкін. Фото:forbes.net.ua

У російській владі багато хто усвідомлює відсутність майбутнього в окупованого Криму при його перебуванні у складі РФ. Про це напередодні ввечері заявив міністр закордонних справ України Павло Клімкін, передають Патріоти України з посиланням на Обозреватель.

"Мені здається, що і в Москві багато хто розуміє, що майбутнього у Криму під Росією немає", - заявив він, зазначивши, що аналогічне розуміння є і у західних партнерів України.

За словами Клімкіна, цю фразу він неодноразово говорив і міністру закордонних справ Росії Сергію Лаврову під час зустрічей в "нормандському форматі" (Росія, Україна, Німеччина, Франція), проте Лавров наполягав на тому, що даний формат зібраний для вирішення питань Донбасу.

Клімкін також нагадав, що одна з причин конфлікту на Донбасі - бажання Росії відвернути увагу світової громадськості від окупації Криму.

Пекін підіграє агресору: Китай сховав у порту корабель, який доставляв зброю з КНДР до Росії, - Reuters

четвер, 25 квітень 2024, 11:30

Китай надав причал для російського вантажного судна, що знаходиться під санкціями США, причетного до постачань північнокорейської зброї до Росії, передають Патріоти України з посиланням на Reuters. Британський аналітичний центр Royal United Services I...

Нова "бавовна": У російському Омську горять ємності з нафтопродуктами

четвер, 25 квітень 2024, 11:28

25 квітня в російському Омську на Красноярському тракті спалахнули три ємності з нафтопродуктами. Площа пожежі становить 500 квадратних метрів, передають Патріоти України. Деталі: Повідомляється, що на Красноярському тракті горять три ємності з нафтопр...