Без втручання США конфлікт на Донбасі не вирішити - Кучма

Екс-президент наголосив, що якщо буде гра в мир і дружбу знову між усіма країнами, а українську проблему відкладуть в сторону, ми будемо залишатися в тому стані, в якому є.

Леонід Кучма. Фото:http://telegraf.com.ua/Другий президент України, представник України в Тристоронній контактній групі в Мінську Леонід Кучма вважає, що конфлікт на Донбасі не вдасться вирішити без втручання Сполучених Штатів Америки. Про це він заявив журналістам під час робочої поїздки в Закарпатську область, передають Патріоти України з посиланням на Цензор.НЕТ.

"Якщо не буде волі у цих країн, якщо в повній мірі не підключаться до цієї справи США, то нічого не буде. А якщо буде гра в мир і дружбу знову між усіма країнами, будуть вирішуватися якісь локальні проблеми, а українська проблема буде залишатися в стороні, ми будемо залишатися в тому стані, в якому є. А головне - швидко рухатися не вгору, а вниз"- сказав Кучма.

"Намагаємося робити те, що треба": Комбриг назвав цілі росіян на Бахмутському напрямку

п’ятниця, 26 квітень 2024, 15:30

Командир 93-ї окремої механізованої бригади "Холодний Яр", полковник ЗСУ Павло Паліса розповів в інтерв'ю "Суспільному", що на околицях Бахмута противник намагається наростити зусилля в смузі оборони бригади й також по сусідах - з метою прорвати оборон...

"Влаштували бавовну": ГУР знищило у Москві гелікоптер Ка-32, який належав Міноборони Росії

п’ятниця, 26 квітень 2024, 15:17

Воїни ГУР знищили російський вертоліт Ка-32 на аеродромі "Остаф'єво" в Москві. Окупанти використовували його для забезпечення логістичних потреб та евакуаційних операцій своєї армії. Про це повідомили джерела OBOZ.UA. Відомо, що багатоцільовий гвинтокр...