Без визначення терміну: У МВФ прогнозують стабільне падіння економіки РФ

Міжнародний валютний фонд прогнозує негативний рівень ВВП Російської Федерації до кінця 2016 року на рівні 1,2%.

Економіка Росії продовжить своє падіння на невизначений термін. Фото: zn.ua.

Про це йдеться в звіті Фонду по Росії, оприлюдненому в середу, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

"Зниження цін на нафту і необхідна корекція бюджету буде утримувати економіку в стані рецесії в 2016 році з очікуваним зниженням реального ВВП на рівні 1,2%", - вказується в документі.

Крім того, наголошується, що падіння виробництва і відсутність сукупного попиту приведе до зниження інфляції до 6,6% станом на кінець 2016 року.

У середньостроковій перспективі потенціал економічного зростання на Росії прогнозується на рівні приблизно 1,5%, враховуючи умови несприятливої демографії та відсутність суттєвих структурних реформ, спрямованих на підвищення продуктивності праці.

При цьому наголошується, що основним ризиком для економічних перспектив країни є падіння цін на нафту.

Посудина водотоннажністю у 32,2 т і вартістю $3000 000: В ГУР розповіли, як дрон Магура V5 наздогнав та потопив високошвидкісний російський "Мангуст"

понеділок, 6 травень 2024, 18:15

Представник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Андрій Юсов розповів, що російський швидкісний катер проєкту 12150 Мангуст, знищений українськими силами в бухті Вузька на території тимчасово окупованого Криму (селище Чорноморське...

Відпрацювали точно: З’явилися супутникові знімки з місця удару ГУР по швидкісному катеру РФ у Криму

понеділок, 6 травень 2024, 17:49

Журналісти "Схем" опублікували супутникові знімки з місця удару української розвідки по швидкісному російському катеру в тимчасово окупованому Криму в ніч на 6 травня, передають Патріоти України. Деталі: Повідомляється, що журналісти встановили точну л...