Безповоротно відірваний від Росії: У Кремлі розкритикували Ходорковського за спроби скинути "з трону" Путіна

Прес-секретар Кремля Пєсков заявив, що екс-глава ЮКОСа не має уявлення про те, що зараз відбувається в Росії.

Дмитро Пєсков. Фото:www.unn.com.ua

Михайло Ходорковський відірваний від російської дійсності. Про це Дмитро Пєсков заявив під час брифінгу, повідомляють Патріоти України з посиланням на РИА Новости.

За його словами, проект з пошуку нових учасників передвиборної гонки не відповідає поточним російським реаліям, а сам Ходорковський - безповоротно відірваний від Росії.

"Ми дійсно бачили в ЗМІ повідомлення про це, тут сказати можна тільки одне - проекти розробляються, мабуть, і готуються до реалізації людьми, які вже безповоротно відірвані від Росії, від того, що тут відбувається, від російського порядку денного", - заявив він.

При цьому Пєсков додав, що даний проект нічим не примітний.

Як відомо, Михайло Ходорковський запустив проект "Замість Путіна", метою якого є пошук альтернативних кандидатів у президенти РФ і розвінчування міфу про безальтернативність Володимира Путіна.

Велика загроза: Полковник ЗСУ в запасі назвав місто, яке стане ціллю РФ в разі захоплення Часового Яру

четвер, 2 травень 2024, 15:30

Наразі одне з першочергових завдань російських окупаційних військ полягає в захопленні Часового Яру Донецької області. Після цього окупанти можуть націлитися на Торецьк, передають Патріоти України. Таку думку висловив полковник ЗСУ в запасі, військовий...

Чи може Росія завдати ракетного удару по Україні на Великдень: У Повітряних силах зробили заяву

четвер, 2 травень 2024, 15:30

У Повітряних силах не виключають можливих атак російських військ по Україні у Великодню ніч, та заявили про готовність відбиття ймовірних нападів противника, передають Патріоти України з посиланням на спікера Повітряних сил ЗСУ Іллю Євлаша в ефірі теле...