"Нургалиевич, не отвлекайся, че ты": Путін безцеремонно присоромив главу Татарстану (відео)

Дмитро Пєсков вже заявив, що глава Росії не має претензій до Мінніханова, а його зауваження нібито були жартівливими, оскільки він "по-доброму" відноситься до глави регіону.

Рустам Мінніханов. Фото: Islam-Today.ru.

Путін двічі безцеремонно зробив зауваження голові Татарстану Рустаму Мінніханову. Перший раз російський диктатор фамільярно звернувся до нього на зустрічі з представниками громадськості. Глава РФ відповідав на питання, в той час як президент Татарстану спілкувався з кимось із гостей, передають Патріоти України.

"Рустам Нургалиевич, не отвлекайся, че ты, не слушает нас", – сказав Путін.

Другий раз лідер росіян присоромив колегу, надаючи йому слово. Путін, пошукавши главу Татарстану поглядом, не помітив, як Мінніханов направляється до мікрофона. "Взял и ушел куда-то. Куда пошел-то?" – спитав ВВП.

Торгував із олігархом Курченком: У США суд виніс вирок бізнесмену, який порушив санкції

субота, 20 квітень 2024, 13:43

У США бізнесмена Джона Кана Унсалана (він же Хуррем Кан Унсалан) засудили до шести років ув'язнення за порушення санкційного режиму. Він визнав, що вів торгівлю з проросійським олігархом з України Сергієм Курченком та підконтрольними йому компаніями. П...

Посол повідомила, як швидко США передадуть допомогу Україні після голосування в Конгресі

субота, 20 квітень 2024, 12:22

США за короткий період можуть перейти до постачання Україні озброєнь після ухвалення відповідного закону в Конгресі. Про це заявила посол України в США Оксана Маркарова в ефірі національного телемарафону, передають Патріоти України. «Від моменту підпи...