Безвізовий режим відкладається? Нардепи провалили голосування за скандальну поправку

Володимир Гройсман шість разів ставив на голосування включення до порядку денного цього законопроекту, однак необхідної кількості голосів так і не набралося.

Підсумки голосування за скасування злощасної поправки в бюджет виявилися невтішними. Фото:скріншот

Народні депутати не змогли включити до порядку денного сесії Верховної Ради законопроект №3755 про внесення змін до Закону "Про запобігання корупції" щодо електронних декларацій для скасування скандальної поправки в бюджеті на 2016 рік, через яку може бути відкладено запровадження безвізового режиму з ЄС.Про це пише видання Обозреватель, інформують Патріоти України.

Голова парламенту Володимир Гройсман шість разів ставив на голосування включення до порядку денного цього законопроекту, однак необхідної кількості голосів так і не набралося.

Спікер закликав керівників фракцій обговорити це питання, після чого пообіцяв знову поставити на голосування проект закону.

Відзначимо, що найбільшу кількість голосів законопроект набрав вшосте - 206.

Від фракції "Народний фронт" "за" проголосували 58 нардепів:

Від "Самопомочі" 17 нардепів віддали свої голоси "за":

Фракція "Батьківщина" віддала за законопроект 9 голосів: Від фракції Радикальної партії Олега Ляшка проголосувало 12 нардепів:

Також проект закону не підтримала жодним голосом група "Відродження":

Від групи "Воля народу" "за" проголосували 9 депутатів:

Також з Опозиційного блоку ніхто не підтримав дану поправку:

<Також свої голоси "за" віддали 23 позафракційних нардепа:

2PZD-21 вже пройшов показові запуски: Китай презентував свій покращений аналог гіперзвукової ракети "Кинджал"

п’ятниця, 3 травень 2024, 2:35

У Китаї розробили аналог російської гіперзвукової ракети "Кинджал". Влада КНР вже показала відео використання ракети, повідомляє Defense Express. . Як зазначає видання, ракета відома під індексом 2PZD-21. Вперше китайці показали свою розробку у листоп...

ППО недоімперії тріщить по швах: Бійці ССО спалили третій російський "Бук" на Сумському напрямку за тиждень (відео)

п’ятниця, 3 травень 2024, 0:55

Не встигли вояки держави-агресора прибрати останки "Буків" вражених 30 квітня, як їм додалося сумної роботи. Оператори одного з підрозділів Сил спеціальних операцій уразили ворожий зенітний ракетний комплекс Бук-М1 на Сумському напрямку. Про це повідом...