Хіти тижня. Хай крутить дулі горобцям: У Раду більше не пустять панянку, яка в кулуарах парламенту тицьнула фотографу середній палець

Таке рішення було прийнято на засіданні комітету Верховної Ради з питань свободи слова та інформаційної політики.

Валерія Єгорова (справа) разом з подругою у ВР більше не зайде. Фото:соцмережі

У Верховній Раді скасували акредитацію представницям ЗМІ Валерії Єгоровій та Юлії Махмуді. Про це повідомила у Facebook керівник прес-служби парламенту Ірина Кармелюк, зазначають Патріоти України.

"Маленька перемога на шляху підвищення статусу парламентського кореспондента- дівчат, що зневажають Вищий законодавчий орган та державні символи, позбавлено акредитації у парламенті. За це рішення проголосували члени комітету з питань свободи слова та інформаційної політики", - написала вона.

У коментарі Кармелюк пояснила, що прес-служба Ради подала відповідну пропозицію позбавити акредитації дівчат, які називаються журналістками, тому що вони "порушували регламент, ображали своїх колег, народних депутатів, та образливо висловлювались щодо українського парламенту". Комітет проголосував одностайно.

На уточнююче запитання чи акредитація Єгорової і Махмуді вже ліквідована, Кармелюк зазначила: "Завтра до Ради вони не зайдуть".

Колишня помічниця депутата Радикальної партії Сергія Скуратовського Валерія Єгорова, яка називає себе журналістом "прославилася" тим, що тицьнула у камеру журналіста, який її фотографував, середній палець.

На своїй Facebook-сторінці Єгорова також вела активне обговорення свого вчинку, не стримуючи себе у лексиці.

Лікарі запевняли, що все нормально: Сашко Лірник розповів, від чого помер Дмитро Капранов

четвер, 18 квітень 2024, 3:25

У літератора були проблеми із серцем, через що Дмитро часто скаржився на біль. Однак медики запевняли рідних і близьких письменника, що "все нормально". Український письменник Дмитро Капранов помер 16 квітня внаслідок проблем із серцем. Таку версію озв...

"У Левка Лук'яненка воно теж було": Ірина Фаріон зробила заяву про своє комуністичне минуле

середа, 17 квітень 2024, 23:29

Те, що Герой України Лук'яненко за свої гуманістичні переконання був жорстоко репресований Радянською владою, як і Миколо Руденко, скандальна політикіню не може поставити собі в паралель співпадінь. Ірина Фаріон в інтерв’ю «Українським новинам» розпові...