Хай крутить дулі горобцям: У Раду більше не пустять панянку, яка в кулуарах парламенту тицьнула фотографу середній палець

Таке рішення було прийнято на засіданні комітету Верховної Ради з питань свободи слова та інформаційної політики.

Валерія Єгорова (справа) разом з подругою у ВР більше не зайде. Фото:соцмережі

У Верховній Раді скасували акредитацію представницям ЗМІ Валерії Єгоровій та Юлії Махмуді. Про це повідомила у Facebook керівник прес-служби парламенту Ірина Кармелюк, зазначають Патріоти України.

"Маленька перемога на шляху підвищення статусу парламентського кореспондента- дівчат, що зневажають Вищий законодавчий орган та державні символи, позбавлено акредитації у парламенті. За це рішення проголосували члени комітету з питань свободи слова та інформаційної політики", - написала вона.

У коментарі Кармелюк пояснила, що прес-служба Ради подала відповідну пропозицію позбавити акредитації дівчат, які називаються журналістками, тому що вони "порушували регламент, ображали своїх колег, народних депутатів, та образливо висловлювались щодо українського парламенту". Комітет проголосував одностайно.

На уточнююче запитання чи акредитація Єгорової і Махмуді вже ліквідована, Кармелюк зазначила: "Завтра до Ради вони не зайдуть".

Колишня помічниця депутата Радикальної партії Сергія Скуратовського Валерія Єгорова, яка називає себе журналістом "прославилася" тим, що тицьнула у камеру журналіста, який її фотографував, середній палець.

На своїй Facebook-сторінці Єгорова також вела активне обговорення свого вчинку, не стримуючи себе у лексиці.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...