Бій на Авдіївській "промці" не вщухає другу добу, - 72 Гвардійська ОМБР

Сьогодні о 6.30 окупанти зробили спробу штурмувати позиції ЗСУ, але, зазнавши втрат, змушені були відступити. Переслідуючи ворога, наші бійці захопили його позиції і закріпилися там.

В Авдіївці триває бій. Фото: Фейсбук.

Бої в Авдіївській "промці" не вщухають. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомляє прес-служба 72-ї Гвардійської ОМБр, передають Патріоти України.

На ранок 30 січня бій триває, вночі його інтенсивність дещо зменшилась, зараз наростає знову, повідомили бійці.

Отримавши підтримку від інших підрозділів бригади, в Авдіївці військовослужбовці мужньо тримаються на своїх позиціях, включаючи захоплені у ворога внаслідок рішучої контратаки. "Ми готові до будь-яких несподіванок як з боку ворога, так і в плані наших перспектив", - кажуть бійці.

У Путіна особливий план: Армія РФ може почати великий наступ на Україну під час саміту НАТО, - Atlantic Council

середа, 24 квітень 2024, 17:50

Росія розпочала свою третю велику хвилю мобілізації в очікуванні майбутньої весняно-літньої кампанії. Президент Росії Володимир Путін 31 березня підписав указ про початок чергового призову на строкову військову службу, встановивши плановий показник до ...

"Камыш горит" - нарешті долетіло": У Маріупольському районі завдано удару по скупченню офіцерів РФ

середа, 24 квітень 2024, 17:30

У Маріупольському районі прилетіло по скупченю російських офіцерів, є двох- та трьохсоті. Про це повідомляє радник мера Маріуполя Петро Андрющенко, передають Патріоти України. За його слова, влучання сталося у ніч проти 24 квітня у с. Бабах-Тарама. ...