Бійка в Раді: Парасюк вдарив ногою високопоставленого СБУшника (відео)

Це сталося після того, як чиновник заявив, що зробив для Майдану більше, ніж Парасюк.

Парасюк вдарив ногою високопосадовця з СБУ Василя Пісного. Фото: скрін відео

Під час засідання антикорупційного комітету нардеп Володимир Парасюк вдарив ногою заступника керівника головного управління по боротьбі з корупцією та оргзлочинністю СБУ (управління "К") Василя Пісного. Відоролик з інцидентом доступний для перегляду на Youtube, передають Патріоти України.

Нардепа розлютили слова Пісного про те, що він нібито зробив для Майдану більше, ніж Парасюк. Після бійки голова комітету Єгор Соболєв закрив засідання.

Парасюк відразу ж заявив, що готовий нести відповідальність за свої дії і звинуватив Пісного в "кришуванні" контрабанди у Львівській області.

"Моя реакція говорить про те, що я не дозволю ображати мою честь і гідність. І не дозволю ображати честь і гідність такого явища, як Майдан. Я готовий нести відповідальність за вчинок, який я зробив.

Я не шкодую про те, що я зробив, тому що ця людина кришує контрабанду у Львівській області, він сидів у СІЗО за кришування спиртових заводів. Кожен львів'янин знає, хто такий Василь Пісний. І він буде говорити, що зробив щось для Майдану?

Він навіть там не був. Він приїхав тоді, коли ми вже ховали Небесну сотню. Він тоді сидів в інертному стані і думав, що якщо виграє Янукович, то нехай, якщо виграє Майдан, зроблю себе сильним майданівцем. Це моя емоційна реакція. Я не дозволю ображати мене і моїх побратимів", - заявив Парасюк.

Україна може отримати від Німеччини і партнерів ще сім систем Patriot, - Шольц

четвер, 18 квітень 2024, 20:57

Україна може отримати ще шість систем протиповітряної оборони Patriot від партнерів по Північноатлантичному альянсу і ще одну - від Німеччини. Про це заявив канцлер Німеччини Олаф Шольц, повідомляють Патріоти України з посиланням на пресслужбу Європейс...

"Візуально схожа на Mbombe 6×6": На відео з Сирським і Умєровим помітили невідому раніше бронемашину українського виробництва

четвер, 18 квітень 2024, 20:17

Головнокомандувачу ЗСУ Олександру Сирському та міністру оборони України Рустему Умєрову представили нове озброєння та військову техніку вітчизняного виробництва. Про це у четвер, 18 квітня, повідомляє "Мілітарний", передають Патріоти України. . Зазнач...