Білий верх, чорний низ: МВС України представило новий різновид поліції (фотофакти)

Нова поліція - туристична - працюватиме в Одесі та області з 1 червня до закінчення туристичного сезону – 30 вересня.

Фото:прес-служба МВС

У курортних зонах Одеси та Одеської області починають чергування підрозділи туристичної поліції. Про це повідомляє прес-служба Міністерства внутрішніх справ, інформують Патріоти України.

За її даними, нова поліція працюватиме з 1 червня до закінчення туристичного сезону – 30 вересня. В МВС розповіли, що першу станцію туристичної поліції відкрили 30 травня на території курортного комплексу "Аркадія" в Одесі.

Зазначається, що поліцейські надаватимуть консультації та допомогу відпочиваючим, реєструватимуть скарги громадян щодо пошкодження та зникнення майна, аналізуватимуть оперативну ситуацію в місцях скупчення туристів.

Крім того, йдеться в повідомленні, правоохоронці готові надавати допомогу іноземним туристам. Вони обізнані про міжнародне законодавство, міграційні процедури та візові обмеження.

У поліції розповіли, що 2017 року проект туристичної поліції вже працював на ділянці "Ланжерон-Аркадія" у пілотному режимі та продемонстрував свою ефективність.

За інформацією прес-служби, надалі планується запустити туристичну поліцію на території всіх курортних зон України. Зокрема, 2018 року відкриють ще 6 таких станцій в Одесі та Одеській області. Всього на Одещині їх буде 15.

Масований удар 29 березня: У Повітряних силах розповіли, скільки дронів і ракет вдалося збити

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:57

Протиповітряна оборона в ніч на 29 березня знищила 84 повітряні цілі противника з 99, якими Росія атакувала Україну,, заявив командувач Повітряних сил Микола Олещук, передають Патріоти України. Пряма мова: "В ніч на 29 березня 2024 року противник зав...

Було кілька причин: Сирський пояснив відхід українських сил з Авдіївки

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:52

Для відходу українських сил із Авдіївки Донецької області було декілька причин. При цьому під час боїв за місто російські війська зазнали колосальних втрат, зокрема понад 47 тисяч військових. Про це розповів головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський, пе...