Біжи, Онищенко, біжи: Великобританія вперше в історії погодилась видати Україні оголошеного у розшук

Процедура екстрадиції має відбутися за два тижні. Створено дуже важливий прецедент для британської Феміди, а також для співробітництва між нашими державами.

Генеральна прокуратура заявляє про екстрадицію в Україну першого правопорушника з Великої Британії, що може мати прецеденти у майбутньому, в тому числі щодо нардепа Олександра Онищенка. Про це в ефірі Еспресо.TV заявив заступник генерального прокурора Євген Єнін, зазначають Патріоти України.

"Станом на зараз в мене нема жодного повідомлення про оголошення в міжнародний розшук Онищенка. Але це не означає, що українська сторона не працює над цим питанням", - сказав заступник Луценка.

Він зауважив, що Інтерпол має свою процедуру, в якій "дуже детально розглядаються наші клопотання".

"В нас є так званий негативний досвід з Януковичем, але це не означає, що ми не винесли уроків з того, що у нас було до цього. І я сподіваюсь, що ті аргументи, які наводить НАБУ, будуть сприйняті стороною Інтерполу для організації якомога швидшого затримання", - заявив Єнін.

За його словами, "стосовно Британії, ми маємо перший в історії позитивний розгляд клопотання про видачу правопорушника".

"І я сподіваюся, що протягом двох-трьох тижнів зазначена людина буде передана Україні. Це створює дуже позитивне тло для видачі всіх правопорушників з Великої Британії", - резюмував Єнін.

F-16 можуть з'явитись в українському небі вже наступного тижня: У Повітряних Силах ЗСУ зробили інтригуючу заяву

четвер, 2 травень 2024, 1:45

Наразі закінчуються останні приготування інфраструктури та заходів захисту дислокацій дорогоцінних для України літаків від повітряних ударів ворога. У Повітряних силах ЗСУ озвучили орієнтир, коли в Україні почнуть "працювати" західні винищувачі F-16 - ...

"Вони просто черв'яки на нашому тілі": Депутат "Єдиної Росії" обізвала безробітних росіян

середа, 1 травень 2024, 23:43

Депутат від партії "Единая Россия" Катерина Собканюк заявила, що безробітні росіяни є "черв'яками". Також вона запропонувала створити в Росії "трудові табори", передають Патріоти України. "Сьогодні в будівельній галузі близько 30% незаповнених місць, в...