"Бог в помощь!": П'яний морпіх "ДНР" перестріляв своїх подільників, - розвідка

Осколкові поранення від гранати ВОГ-25 отримали два російських окупанти.

П'яні російські бойовики гатили по своїх позиціях. Фото: tsn.ua.

Незважаючи на встановлений на Донбасі режим перемир'я, бойовики та російські військові продовжують нести втрати. Про це йдеться в повідомленні Головного управління розвідки Міністерства оборони України в Facebook, передають Патріоти України.

Як стало відомо українській розвідці, протягом доби, 21 вересня, підтверджені втрати противника склали четверо осіб пораненими. Втрат зазнали 9-й окремий штурмовий механізований полк морської піхоти з Новоазовська, приписаний до 1-го "армійського корпусу ДНР", а також 4-я і 7-я окремі мотострілкові бригади з Алчевська і Дебальцевого, приписані до 2-го "армійського корпусу ЛНР ", переважно через порушення техніки безпеки при поводженні зі зброєю.

Втрати особового складу 9-го полку морської піхоти пов'язані з тим, що дуже п'яний військовослужбовець 1-го мотострілецького батальйону полку відкрив безладну стрілянину з автомата і підствольного гранатомета в бік розташування сил АТО, але потрапив у власні позиції, в результаті чого осколкові поранення від гранати ВОГ-25 отримали два російських окупанта.

Нагадаємо, днем раніше стало відомо, що в районі Світлодарської дуги бойовики з 7-ї бригади ЛНР відкрили вогонь по своїх позиціях з мінометів і гранатометів.

Перетворили на брухт: З’явилося відео першого ураження російської РЛС "Ястреб-АВ" на Донеччині

вівторок, 16 квітень 2024, 10:54

У мережі з’явилося відео, як українські військові вперше уразили новітній російський комплекс артилерійської розвідки 1К148 "Ястреб-АВ", передають Патріоти України. Це сталося у травні 2023 року на тимчасово окупованій території Донецької області. Віде...

У Кривому Розі чоловік помочився на портрети загиблих Героїв - його батько теж служить у ЗСУ

вівторок, 16 квітень 2024, 10:44

У Кривому Розі п'яний чоловік помочився на портрети загиблих захисників біля Меморіалу Героїв. Поліцейські повідомили чоловіку про підозру за фактом хуліганських дій. Про це повідомляє поліція Дніпропетровської області, передають Патріоти України. За д...