Бойкот агресору: В Олімпійському селищі зірвали російський прапор

Російські спортсмени скаржаться на погане до них ставлення з боку спортивної спільноти та вболівальників.

Олімпійська збірна РФ на відкритті Олімпійських ігор-2016. Фото: vestikavkaza.ru.

В одному з готелів Олімпійського селища в Ріо-де-Жанейро зірвали російські прапори. Про це kp.ru розповіла синхроністка Олександра Пацкевич, інтерв'ю якої опубліковано в газеті в п'ятницю, 12 серпня, передають Патріоти України.

«У нас тут свій готель-будиночок, де живе тільки російська делегація. Ми живемо на 16-му поверсі. І там же ми розвісили прапори свої. А вчора вранці ми виявили, що російські прапори зірвані і зав'язані у вузли. Уявляєте, їх просто кинули на підлогу!», - сказала вона.

За словами Пацкевич, до росіян на Іграх в Бразилії відносяться дуже негативно. «Такого кошмару я за свою спортивну кар'єру ніколи не спостерігала. Російських спортсменів освистують в Ріо, демонстративно відмовляються вітати на п'єдесталі наших хлопців, не підходять, щоб потиснути їм руку», - розповіла синхроністка.

Змагання з синхронного плавання, в яких візьме участь Пацкевич, почнуться в Ріо 14 серпня. Пацкевич - переможець Олімпіади в Лондоні, 11-разова чемпіонка світу.

Нагадаємо, в результаті допінгових скандалів і доповіді незалежної комісії Всесвітнього антидопінгового агентства (WADA) до Ігор в Ріо не були допущені російські легкоатлети (крім стрибунки в довжину Дар'ї Клішиної), штангісти, велика частина команди з веслування і ряд представників інших видів спорту.

"Небезпечні слова": Кремль налякали заяви Макрона і Кемерона про війська в Україні та удари по РФ

п’ятниця, 3 травень 2024, 15:30

Прессекретар російського правителя Володимира Путіна Дмитро Пєсков заявив, що у Кремлі стурбовані та вважають "небезпечними" і такими, що "нагнітають напруженість" останні заяви президента Франції та очільника МЗС Великої Британії щодо можливої присутн...

Ворог стягує сили! До 500 тисяч військових: Чисельність російських військ в Україні значно збільшилася, - Павлюк

п’ятниця, 3 травень 2024, 15:22

Чисельність російських військ на території України значно збільшилася з 2022 року. На тимчасово окупованих територіях перебуває від 510 000 до 513 000 російських військовослужбовців. Про це заявив командувач Сухопутних військ ЗСУ генерал-лейтенант Олек...