"Ми ще всім покажемо": Тренер збірної Росії прокоментував виліт своєї команди з ЧС-2018

Без уболівальників, які підтримували російську збірну на домашньому чемпіонаті світу, на ЧС 2022 у Катарі "буде складно", але тепер росіяни планують "гучну перемогу" вже там.
Станіслав Черчесов. Фото: соцмережі.

Тренер збірної Росії з футболу Станіслав Черчесов пообіцяв уболівальникам у фан-зоні Москви, що команда на наступному чемпіонаті світу в Катарі у 2022 році покаже вищий результат, ніж на турнірі, який проходить зараз у РФ, повідомляють Патріоти України.

"Ми хотіли пройти далі, але нам не вдалося. Через чотири роки в Катарі ми зробимо краще, але без вас буде складно. Тож усі туди", – сказав Черчесов.

7 липня в 1/4 фіналу чемпіонату світу з футболу російська команда по пенальті поступилася збірній Хорватії. Для збірної РФ це - найкраще досягнення за її історію.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...