Бойовикам "ДНР" підкинули 12 вантажівок зі зброєю, - розвідка

Донецькі і луганські бойовики проводять укріплення своїх позицій.

В Донецьк в'їхали 12 вантажівок з боєприпасами. Фото: uapress.info.

До Донецька переміщено 12 вантажних автомобілів з боєприпасами для потреб бойовиків "ДНР". Про це йдеться у повідомленні Головного управління розвідки Міністерства оборони України у Facebook, передають Патріоти України.

"До міста Донецьк, з метою поповнення боєкомплекту підрозділів "100-ої окремої мотострілецької бригади" з місцем дислокації у Донецьку "першого армійського корпусу" переміщено 12 вантажних автомобілів з боєприпасами. Триває фортифікаційне обладнання передових позицій цього з’єднання", - йдеться у повідомленні.

Крім того, українська розвідка встановила, що триває фортифікаційне обладнання передових позицій "11-го стрілецького батальйону" "2-ої окремої мотострілецької бригади" з місцем дислокації у Луганську.

"Контроль заходів здійснює комісія "другого армійського корпусу" на чолі з начальником штабу корпусу", - додається у повідомленні.

У РНБО відреагували на повідомлення, що 3-тя штурмова бригада ЗСУ відмовилась виконати наказ Сирського зупинити прорив фронту під Очеретиним"

четвер, 2 травень 2024, 10:00

За повідомленням Центру протидії дезінформації при РНБО України, 2 травня російська пропаганда запустила 2 фейки. Фейк: Зрадник України Прозоров заявив: "Трагедія в Одесі 2 травня 2014 року була чітко спланованою операцією, а не трагічним збігом обстав...