Бойовики "ДНР" не пустили ОБСЄ до своєї військової бази, що розташована в приміщенні дитячого садка

Після цього інциденту СММ запустила безпілотний літальний мініапарат, який виявив на цій території сім автомобілів військового типу.

Бойовики завадили роботі місії ОБСЄ. Фото: zn.ua.

Представники бойовиків "ДНР" завадили моніторингу місії ОБСЄ у селищі Ольховатка на Донеччині. Про це йдеться у звіті спостерігачів Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ, передають Патріоти України.

Повідомляється, що спостерігачі у цьому селищі помітили неподалік дитячого садка кілька автівок військового типу, а також чоловіків, які були вдягнені у військову форму.

Зазначається, що місцеві жителі розповіли, що дана установа дійсно раніше була садком, втім декілька місяців тому її зайняли військові.

"Після того, як неозброєний охоронець відмовив місії у доступі до об'єкта, СММ запустила безпілотний літальний мініапарат, який виявив на цій території сім автомобілів військового типу", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, що СММ ОБСЄ в Україні узяла на себе зобов'язання цілодобово проводити моніторинг ситуації у зоні конфлікту на Донбасі.

Багатообіцяючий початок: Зеленський провів телефонну розмову зі спікером Палати представників Джонсоном

п’ятниця, 29 березень 2024, 0:55

У четвер, 28 березня, Президент України Володимир Зеленський провів телефонну розмову зі спікером Палати представників Конгресу США Майком Джонсоном. Про це Зеленський розповів у своєму телеграм-каналі. За словами Президента, він першочергово подякував...

СБУ вчасно затримала: Чиновник Київської ОВА шпигував за десантниками під виглядом капелана (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:54

Працівники Служби безпеки України виявили та затримали поплічника російської спецслужби, котрий під виглядом капелана намагався приєднатися до українських десантників, щоб слідкувати за пересуванням та базуванням – затриманим виявився спеціаліст одного...