Бойовики "ЛНР" влаштували терор місцевим жителям на блокпосту Станиця Луганська

Російські найманці змушують викидати продукти харчування або віддавати їм, залякуючи місцевих жителів африканською чумою свиней.

На блокпосту у Станиці Луганській. Фото: Ліга.нет.

Бойовики терористичної організації "ЛНР" на блокпосту в Станиці Луганській забирають сумки місцевих жителів, в яких знаходяться продукти харчування: м'ясо, яйця, сало, залякуючи їх заразитися африканською чумою. Про це ЛІГА.net повідомили місцеві жителі, передають Патріоти України.

Вони уточнили, що мова йде не тільки про свинину, а й про курятину.

"Аргументи, що куряче філе не має ніякого відношення до свиней, як розумієте, для них нічого не значить, говорять або викидайте, або віддавайте по-доброму", - сказав луганчанин Сергій.

За його словами, багато хто віддає свої продукти не терористам, а тим, хто перетинає лінію розмежування у зворотному напрямку - з окупованого Луганська в сторону Станиці Луганській.

"Через це знущання, ти можеш простояти в черзі близько трьох годин, нічого не скажеш, у них зброя", - додав Сергій.

Він зазначив, що багато луганчан спеціально перетинають лінію розмежування в Станиці Луганській з метою купити саме українські продукти, які в 1,5-2 рази дешевше.

"Їсти російські продукти неможливо в Луганську, це справжня гума, та й ціни, правда, кусаються", - сказав він.

Луганчанин додав, що кілька днів тому терористи спеціально розмістили оголошення на своєму блокпосту, що з нібито неблагонадійних районів України провозити продукти харчування в ОРДЛО забороняється.

"Неблагонадійні у них - це Сватове, Сєвєродонецьк", - уточнив він.

Нагадаємо, 18 січня в Державну службу з питань безпеки харчових продуктів і захисту споживачів надійшло повідомлення про те, що в Сватівському районі Луганської області в домашньому господарстві виявлено факт захворювання на африканську чуму трьох голів свиней.

"Наша мета - зробити її найбільш сильною з усіх": Зеленський розповів, на якому етапі безпекова угода зі США

неділя, 28 квітень 2024, 22:14

Україна працює із США над текстом двосторонньої безпекової угоди. Влада хочу зробити цю угоду найбільш сильною з усіх. Про це сказав президент Володимир Зеленський у вечірньому відеозверненні у неділю, 28 квітня, передають Патріоти України. «Зараз наші...

За звʼязки з командою Навального: У РФ заарештовано журналістів AP і Reuters (фото)

неділя, 28 квітень 2024, 21:59

У Росії заарештували журналістів Сергія Кареліна і Костянтина Габова, які працювали на Reuters та Associated Press, за звинуваченнями у нібито співпраці з командою Олексія Навального. Про це повідомляє AP, передають Патріоти України. Карелін, який має ...