Бойовики жорстоко обстрілюють Щастя: Люди ховаються по підвалах, розбомблено СТО, горять будинки, - волонтер

Обстрілюючи українські позиції, терористи нахабним і цинічним чином звинувачують у провокаціях Україну.

Щастя. Колись починалося звідси. Фото: ua.korrespondent.net.

Російсько-терористичні війська жорстоким чином обстріляли Щастя. Розбомблено СТО, кафе. Також вони потрапили в чотириповерхівку, горіло два будинки. Про це повідомляє волонтер і учасник антитерористичної операції на Донбасі Мирослав Гай, передають Патріоти України.

Дві години тому він повідомляв, що очікується загострення по всій лінії, трапився обстріл Щастя. Місцеві мирні жителі в шоці, тому що місто давно не обстрілювали.

Пізніше Гай додав, що працює артилерія, люди намагаються ховатися в підвалах, розбомблено СТО. Почалася пожежа.

"Виродки! Росіяни - тварі. Навіщо Ви мочите цивільних? В Щасті потрапили в СТО, Кафе. Горіло два будинки приватних. Потрапили в чотириповерхівку. Виродки. Що ж, Ви, творите!", - пише волонтер.

Нагадаємо, 29 серпня, в зоні антитерористичної операції загинув один український солдат. Ще 11 військових отримали серйозні поранення.

Незважаючи на Мінські угоди, російсько-терористичні війська регулярно порушують перемир'я, в результаті чого гинуть мирні жителі і українські військові. Обстрілюючи українські позиції, терористи нахабним і цинічним чином звинувачують у провокаціях Україну.

Намагалася вплинути на Європарламент: У Польщі викрили шпигунську мережу Росії

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:50

Сайт Voice of Europe, який просуває російську пропаганду, країна-агресор Росія використовувала, зокрема, для послаблення позицій Польщі в Європейському союзі. Про це повідомив "Радіо Свобода" речник міністра-координатора спеціальних служб Польщі Яцек ...

Є вагома причина: Спецслужби Франції рекомендують скасувати церемонію відкриття Олімпіади у Парижі,

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:30

Спецслужби Франції рекомендують скасувати церемонію відкриття Олімпійських ігор у Парижі. Побоювання, зокрема, викликані терактом у Підмосков'ї, передають Патріоти України з посиланням на Europe 1. Джерело видання у головному управлінні внутрішньої без...