"Бомбить эффективней будет": У мережі в захваті від заяви головного дипломата Трампа по санкціям проти Росії

Тіллерсон зазначив, що санкції проти РФ залишатимуться неефективними до тих пір, поки на їх виконання не будуть наполягати.

Рекс Тіллерсон. Фото: novostienergetiki.ru

Глава нафтової корпорації ExxonMobil Рекс Тіллерсон, якого новообраний президент США Дональд Трамп висунув на пост держсекретаря, назвав санкції проти Росії неефективним, оскільки на їх виконанні не наполягали. Про це повідомляє ТАСС на слова керівника Національного комітету Республіканської партії Райнса Прібеса в ефірі MSNBC, передають Патріоти України.

За словами Прібеса, Тіллерсон зазначив, що санкції проти РФ залишатимуться неефективними до тих пір, поки на їх виконання не будуть наполягати.

Прибэс додав, що Тіллерсон в цілому вважає санкції "важливим елементів міжнародної стратегії і дипломатії". Крім цього, як сказав Райнс Прібес, Дональд Трамп дотримується такої позиції щодо обмежувальних заходів: якщо США ввели санкції, то необхідно наполягати на їхньому виконанні. Новина про словах Тіллерсона потішила користувачів Twitter.

Є важливий момент: Командир пояснив, чим замінити демобілізацію в Україні, і чому вона не потрібна до завершення війни

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:59

Командир 93-ї окремої механізованої бригади "Холодний Яр" полковник Павло Паліса виступив проти демобілізації до кінця війни. Військовий вважає, що набагато важливіше отримати можливість частіше проводити ротації для відновлення боєздатності підрозділі...

Потрібний перекладач

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:59

З дипломатичної на офісно-президентську. Держдеп наголошує, що в України – проблеми зі свободою слова. Зокрема, марафон висвітлює урядову позицію…. Минулого року Держдеп наголошував на тому, що закриття трьох незалежних від влади каналів – це проблема....