Боротьба за газ: Львочкін пояснив, за що вбили соратника Кернеса

Цілком імовірно, що вбивство пов'язане з боротьбою за харківські родовища газу.

Геннадій Кернес та Юрій Дімент. Фото:112.ua

Нардеп і один з лідерів "Опозиційного блоку" Сергій Льовочкін вважає, що вбивство Юрія Дімента пов'язане з боротьбою за харківські родовища газу. Про це він написав у своєму Facebook, зазначають Патріоти України.

"Сьогодні вранці в Харкові застрелили найближчого друга, партнера і сподвижника Кернеса Юрія Дімента. Війна за харківські родовища газу набирає нових обертів", - написав Льовочкін.

За уточненими даними, вбивство трапилося близько 9:15 ранку на 3-му міському кладовищі. О 10:00 на кладовище приїхав мер Харкова Геннадій Кернес. Також туди прибув нардеп Михайло Добкін.

Як вже повідомлялося, сьогодні у Харкові розстріляли бізнесмена Юрія Дімента, якого пов'язують з мером міста Геннадієм Кернесом.

Ворог посилює натиск: На кордоні Часового Яру йдуть бойові дії

четвер, 2 травень 2024, 16:23

Бойові дії дійшли до межі міста Часів Яр Донецької області. У місті залишається майже 700 осіб. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на начальника Часовоярської міської військової адміністрації Сергія Чауса в ефірі телемарафону, передають Патріот...

"Занадто багато всього": Війна закінчиться, коли Путін зрозуміє, що не зможе виграти, - американський генерал

четвер, 2 травень 2024, 15:50

Війна в Україні закінчиться тоді, коли Путін зрозуміє, що не може перемогти. Для цього західні партнери мають об'єднати всі можливі зусилля у допомозі нашій державі. Про це заявив американський генерал Бен Ходжес, передають Патріоти України. "Тому ми п...