"Братська допомога" Путіна: Найманцям на Донбасі прислали прострочені боєприпаси

Відразу на декількох "полігонах" проводиться утилізація невеликих партій російських боєприпасів шляхом їхнього підриву.

Росіяни вирішили "допомагати" неякісними боєприпасами. Ілюстрація: соцмережі.

В окупантів на Донбасі почалися серйозні проблеми зі зберіганням та експлуатацією боєприпасів. Про це заявив на своїй сторінці у Facebook координатор групи "Інформаційний спротив", нардеп від "Народного фронту" Дмитро Тимчук, передають Патріоти України.

За його даними, відразу на декількох "полігонах" проводиться утилізація невеликих партій боєприпасів шляхом їхнього підриву (на південь від Горлівки у кар'єрах і на "полігонах"). "Головна причина — поставка із РФ боєприпасів із простроченим терміном придатності, коли їхнє використання небезпечне для самих бойовиків", — пояснив він.

За словами Тимчука, зважаючи на поставки протягом останнього півріччя із Росії великих партій боєприпасів різних типів, у окупантів гостро не вистачає місць зберігання та спеціалізованих складів, а також відповідних фахівців і технологій.

Чиновники путіна обурені "бездуховними" витівками України: БПЛА вночі атакували кілька регіонів РФ. На Смоленщині горять з НПЗ (відео)

середа, 24 квітень 2024, 9:14

Російська влада звинуватила Україну в атаці, зазначивши, що комплекси ППО працювали по повітряних цілях. Очевидці стверджують, що під час атаки пролунали щонайменше 4-5 вибухів. . Він звинуватив Україну в атаці, зазначивши, що комплекси ППО військ РФ ...

Втрати все відчутніші: Нафтопереробка в Росії впала до річного мінімуму - це результат атак дронів СБУ, - Bloomberg

середа, 24 квітень 2024, 8:50

Нафтопереробка на російських заводах у квітні 2024 року впала практично до річного мінімуму. НПЗ (нафтопереробні заводи) в РФ квітні видавали лише 5,23 млн продукції на добу, що є майже найнижчим рівнем з травня-2023. Ключовою причиною падіння стали ре...