"Брехун. Воно й не дивно... З водія вантажівки зроблять винного, а винен саме народний депутат": Мережа реагує на відео з ДТП Лещенка

Нардеп стверджує, що зупинився в дозволеному місці та включив "аварійки".

Авто нардепа після інциденту. Фото:соцмережі

Народний депутат України Сергій Лещенко потрапив в аварію на столичній Окружній дорозі. У певний момент політик зупинився на узбіччі, і незабаром в задню частину його авто влетіла вантажівка DAF. У мережі з'явилося відео, яке опублікував очевидець ДТП, передають Патріоти України.

На своїй сторінці в Facebook нардеп розповів, що ДТП сталася, коли він зупинився в дозволеному місці.

"Друзі, зі мною сталася ДТП. Зупинився на узбіччі траси в дозволеному місці, коли в мій автомобіль врізалася вантажівка. Я стояв на "аварійці". За словами патрульної поліції, яка прибула на місце події, моєї провини у трагедії немає. Зараз чекаємо слідчо-оперативну групу", - написав Лещенко.

Однак в мережі з'явилося відео, яке спростовує слова депутата.

У мережі відразу ж прокоментували відеоролик. "Брехун. Воно й не дивно", - написав користувач Facebook. У мережі впевнені, що винуватець ДТП - саме Лещенко.

"Зараз з водія вантажівки зроблять винного, а Лещенко не погано на цьому пропіариться, як водій можу сказати, що винен саме народний депутат", - коментують в мережі.

"Схоже з'явився новий мемас: "йа стаял на аварійє", "Слепошарый наверное поворот пролетел и стал тупить в правом ряду", «От же гам*юк», - обурюються користувачі.

Посол повідомила, як швидко США передадуть допомогу Україні після голосування в Конгресі

субота, 20 квітень 2024, 12:22

США за короткий період можуть перейти до постачання Україні озброєнь після ухвалення відповідного закону в Конгресі. Про це заявила посол України в США Оксана Маркарова в ефірі національного телемарафону, передають Патріоти України. «Від моменту підпи...

"Скажу вам, локально, що бачу": Військовий прокоментував заяви про контрнаступ ЗСУ у 2025 році

субота, 20 квітень 2024, 11:30

Військовослужбовець Євген Ієвлєв, який зараз перебуває на Горлівському напрямку, закликає до стриманості у заявах про можливий контрнаступ Збройних сил України 2025 року. Про це він сказав в ефірі "Еспресо", передають Патріоти України. "Я вважаю, що...