Брудні методи політичної боротьби: Ляшко прокоментував інформацію про наміри зняти з нього недоторканність

Головний радикал звинуватив у появі звинувачень проти нього президента Порошенка.

Олег Ляшко. Фото:УНІАННаціональне антикорупційне бюро України та Спеціалізована антикорупційна прокуратура готують подання про зняття недоторканності з народного депутата України Олега Ляшка. Про це повідомило джерело в правоохоронних органах, зазначають Патріоти України.

"Документи про зняття недоторканності готуються", – заявило джерело. Як повідомляється, мова йде про притягнення Ляшка до кримінальної відповідальності за статтями 366-1 (декларування недостовірної інформації) і 368-2 (незаконне збагачення) Кримінального кодексу України.

У САП та НАБУ поки інформацію не коментують. Натомість на такі новини зреагував сам Ляшко. Він назвав усі звинувачення проти себе "сфальсифікованими", а також звинуватив у цьому президента Петра Порошенка.

"Перед президентськими виборами влада використовує антикорупційні органи для дискредитації політичних опонентів. Замість того, щоб реально боротися з корупцією, Порошенко особисто дає вказівки фальсифікувати проти мене звинувачення," – йдеться у Facebook-дописі народного обранця.

Ляшко також заявив, що "влада вже не вперше вдається до таких брудних методів політичної боротьби" проти нього та його команди.

"Але, на відміну від Порошенка, я живу чесно і не порушую закон. Саме тому всі вигадані проти мене раніше справи лопалися, як мильні бульбашки. Так буде і цього разу!", – запевнив політик.

Путін не зупиниться: Генінспектор Бундесверу заявив, що РФ може підготуватися до нападу на НАТО через 5-8 років

субота, 20 квітень 2024, 8:30

Росія може бути готова до військового нападу на країни НАТО вже через п’ять-вісім років. Щоб бути загрозою, спочатку їй потрібно відновити свої сили, виснажені в Україні, вважає генеральний інспектор Бундесверу Карстен Бреєр, передають Патріоти Україн...

Громадяни Словаччини, після відмови уряду Фіцо підтримати ініціативу Чехії, зібрали понад 2 млн євро на снаряди для України

субота, 20 квітень 2024, 8:05

Жителі Словаччини зібрали понад два мільйони євро на купівлю снарядів для України, після того, як влада країни відмовилася підтримати ініціативу Чехії зі збору коштів та пошуку боєприпасів для Києва. Суму зібрали менш ніж за дві доби. У кампанії, яка п...