Британські військові перехопили повідомлення в Москву про атаку на Скрипалів і про виїзд виконавців, - західні ЗМІ

Імовірні злочинці покинули Великобританію комерційним авіарейсом, зареєструвавшись на ньому під псевдонімами.

Розслідування отруєння в Солсбері триває. Фото: ЕРА.

Військова база Великобританії на Кіпрі перехопила закодоване повідомлення в Москву про хімічну атаку на колишнього російського розвідника Сергія Скрипаля та його доньку Юлію в Солсбері і про виїзд двох підозрюваних. Про це 19 липня повідомив телеканал CNN із посиланням на власні джерела, передають Патріоти України.

Імовірні злочинці покинули Великобританію комерційним авіарейсом, зареєструвавшись на ньому під псевдонімами. Телеканал підтверджує інформацію британської медіа-спільноти Press Association про те, що підозрюваних ідентифіковано. Поліція переглянула безліч відеозаписів із камер спостереження з британських аеропортів та із Солсбері, міста, де Скрипалів було отруєно 4 березня. Використовуючи технологію розпізнавання облич, слідчі виявили двох осіб, на яких впала підозра.

Раніше вони не були відомі спецслужбам. Водночас джерела CNN не підтверджують даних Press Association, що виконавцями замаху були росіяни. Британське слідство з'ясувало, що під час замаху було використано розроблений у Росії нервово-паралітичний агент "Новачок". У зв'язку з інцидентом влада Британії оголосила про вислання 23 російських дипломатів, а також про зупинення запланованих двосторонніх контактів із РФ.

"Рускій мір" несе лише смерть: У мережі показали, на що окупанти перетворили Роботине (відео)

вівторок, 16 квітень 2024, 9:14

Село Роботине повністю зруйноване окупантами. У населеному пункті не залишилось жодної вцілілої споруди, передають Патріоти України з посиланням на Сили оборони півдня в Telegram. "Ось так зараз виглядає Роботине, яке навіть неможливо назвати населеним...

У пеклі гості: ЗСУ "денацифікували" російського окупанта з дев'ятьма судимостями

вівторок, 16 квітень 2024, 8:43

Українські воїни ліквідували чергового російського окупанта із Володимирської області РФ. Загарбник на прізвисько "Лямба" дивом вижив під час удару HIMARS по російських окупантах на полігоні в Трудовському, де РФ зазнала значних втрат, але висновків н...