Британський полковник розповів, коли росіяни можуть знову напасти на Україну

На думку Глена Гранта, українцям варто не розслаблятися, а посилено готуватися до оборони.

Глен Грант. Фото: РБК.

Британський військовий експерт, полковник Глен Грант заявив, що Росія планує почати нову війну проти України, як мінімум, через три роки. Про це він заявив у своїй статті для Kyiv Post, передають Патріоти України.

"Російське Міністерство оборони відкрито говорить в засобах масової інформації, що їм треба ще три роки для переозброєння армії на заході танками і завершення навчання. Україна в цей час не повинна зволікати", - пояснив він.
За словами експерта, Росія вторгнеться в Україну при будь-якому розкладі, але поки вона до цього не готова, пише Intvua.com. "Він (Володимир Путін - ред.) продовжує воювати і вбивати на Донбасі. Він продовжує війну і випробування нової зброї, людей і методів в Сирії. Він посилює військову міць в Криму. Він підсилює Калінінград для блокування західного підкріплення. Він залишає військове обладнання в Білорусі. Він продовжує переобладнувати армію, особливо танками і сучасними технологічними системами. Все це виходить за рамки будь-яких потреб мирного часу", - говорить Грант.
На його думку, Путін використовує терористів на Донбасі в якості "покупців часу" - поки Росія готується до справжньої війни.

"Термін демобілізація в умовах війни взагалі не застосовується": Веніславський пояснив нюанси нового закону

вівторок, 16 квітень 2024, 6:56

Термін демобілізація під час війни з РФ не є актуальним, натомість може йтися про додаткові підстави для звільнення з військової служби. Тому уряду було доручено розробити і внести на розгляд Верховної Ради відповідний закон, який і буде регулювати пит...

Дуже небезпечний напрямок: Експерт дав прогноз, де, окрім Часового Яру, наступатимуть окупанти

вівторок, 16 квітень 2024, 6:44

Російські окупанти продовжують наступати на Часів Яр. Ситуація складна, тривають запеклі бої. Чому цей напрямок і саме місто такі важливі для росіян, передають Патріоти України. з посиланням на Facebook керівника Центру військово-правових досліджень Ол...